De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

A.M.

Slecht , werd vriendelijk geholpen maar resultaat wederom niet naar wens.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Heb meer aangeschreven voor cliënt en kwaliteit.

Klop

Na intake analyse werd me een bedrag van 9 tot 12.000 euro voorgerekend voor een complete gebitsreparatie (boven en ok onder, want dat was volgens de tandarts dringend noodzakelijk), na een tweede... Na intake analyse werd me een bedrag van 9 tot 12.000 euro voorgerekend voor een complete gebitsreparatie (boven en ok onder, want dat was volgens de tandarts dringend noodzakelijk), na een tweede röntgenfoto werd de begroting ineens € 16.000 en zou complete anesthesie nodig zijn, na veel heen en weer gebel, steeds anderen aan de lijn gekregen, was behandeling pas drie maanden later mogelijk. Een andere tandarts er naar laten kijken: gebit onder is nog in prima conditie, tanden boven zijn twee dagen later verwijderd en binnenkort worden de eerste implantaten voor een klikgebit geplaatst voor in totaal € 5000. CDC oogt professioneelmaar is dat alleen maar als het op onnodige geldklopperij gaat, wees gewaarschuwd!

geen sterke punten

Ageeth

Proffesioneel

Prettig

Monique

Heel prettig. Iedereen erg vriendelijk wat helpend is geweest voor mijn angst. En heel kundig wat resulteert in een mooi gebit.
Alles werd goed uitgelegd en een duidelijke offerte ontvangen.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Onder narcose de behandeling kunnen ondergaan.

anoniem

Prima geregeld

ga zo door

Positief

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Mijn complete protheses werden vervangen vlak voor we op vakantie gingen. Bij het afspreken van de datum gaf ik aan dat ik vreesde voor het eventueel aanpassen van de prothese, ivm te weinig tijd... Mijn complete protheses werden vervangen vlak voor we op vakantie gingen. Bij het afspreken van de datum gaf ik aan dat ik vreesde voor het eventueel aanpassen van de prothese, ivm te weinig tijd ertussen. Op dat moment zei de receptioniste dat ik dan altijd nog mijn oude prothese had. Echter zitten daar dan niet de “metalen klemmen” in, dus moest Koen een extra stap inbouwen en ík 4 a 5 dagen met een niet passende prothese zien te eten!!

moment

J. Huijbers