anonymous
wij zeer tevreden het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam
99% beveelt Aelsmeer Catering & Events aan!
99% beveelt Aelsmeer Catering & Events aan!
Allemaal prima!
Fantastisch buffet
Tapas buffet San Sebastian besteld en was zeer uitgebreid divers buffet. Aantal aanpassingen gedaan en mooi op locatie uitgeserveerd. Met duidelijke uitleg. Volgende dag alles opgehaald. Zijn zeer tevreden over de service en het eten.
Profesioneel , duidelijk ,netjes
Alles was top! Tot in de puntjes verzorgd. Het eten was fantastisch.
Wij hadden voor 45 personen een sate buffet besteld. Alles werd keurig uitgestald met bordjes erbij. Geen omkijken naar gehad. De gasten vonden het erg lekker. Dus voor herhaling vatbaar.
Prima samenwerking en ontzorging tijdens ons recente bedrijfsfeest!
Heldere afspraken, uitstekende kwaliteit
Heel zorgvuldig en correct . Goed overzicht en vriendelijk personeel .
Heerlijk eten, ruim voldoende en levering en ophalen keurig op de afgesproken tijd door vriendelijke bezorger
geweldig in een woord.
wat hebben wij genoten van het Italiaans koud/warm buffet Toppie en keurig alles op tijd gebracht zo als afgesproken. in één woord fantastisch.
Heel fijn
Aelsmeer Catering & Events verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Aelsmeer Catering & Events heeft de volgende resultaten bereikt:
Aelsmeer Catering & Events
Turfstekerstraat 15b
1431GD Aalsmeer
Allemaal prima!
Fantastisch buffet
Profesioneel , duidelijk ,netjes
Alles was top! Tot in de puntjes verzorgd. Het eten was fantastisch.
Prima samenwerking en ontzorging tijdens ons recente bedrijfsfeest!
Heldere afspraken, uitstekende kwaliteit
Heel zorgvuldig en correct . Goed overzicht en vriendelijk personeel .
geweldig in een woord.
Heel fijn