W.H.Boer

Goed product

Wat kan beter?
Breedte en lengte van pakketje zo klein mogelijk houden gaat dan beter door brievenbus.

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je mooie beoordeling! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je suggestie over de verpakkingsafmetingen en nemen dit zeker mee. Jouw feedback helpt ons om onze service nog beter te maken! Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Jo Verb

snelle service, duidelijke website, afhandeling

nvt

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Dat waarderen we enorm. Veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Jozen

Snelle levering, product zoals verwacht

?

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, het Case2go-team

W.Steeman

Heldere en snelle actie. Ook wat het retourneren betreft.

Wat mij betreft niets!

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en duidelijke service, ook rondom retourneren. We streven ernaar om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hopelijk zien we je snel weer terug! Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Lucia

De hulp van Mark.

Geen idee

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de hulp van Mark. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel, en we zijn blij dat je dit hebt ervaren. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Arie Bottema

Voldoet aan verwachting

Geen suggesies

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat alles naar verwachting is. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en zien je graag weer terug! Met vriendelijke groet, het Case2go-team

R. Andriessen

prijs/aanbieding/kwaliteit

???

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je positieve review! Hopelijk ben je tevreden met je aankoop en zien we je snel weer terug. Met vriendelijke groet, het Case2go-team

JG Dekker

snelle levering, korrekt afgeleverd

geen opmerkingen

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je positieve reactie! 😊 Fijn om te horen dat alles snel en correct is geleverd. Hopelijk heb je veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Carla Ouwehand-Bauer

Duidelijkheid over de afwikkeling. Alles liep gewoon goed !

Niets , ben tevreden !

Antwoord Case2Go.nl

Wat fijn om te horen! 😊 We waarderen je positieve beoordeling en zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Dank je wel en hopelijk zien we je snel weer! Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Bunt

snelle levering

Wat kan beter?
Doos was open en er zaten geen reinigingsdoekjes bij de tablet screen protector.

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je beoordeling en feedback! 😊 Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering. We vinden het jammer om te horen dat de doos open was en dat de reinigingsdoekjes ontbraken bij de tablet screenprotector. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Neem voor de volgende keer gerust contact op met onze klantenservice, zodat we je een passende oplossing kunnen bieden. Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Karin

Veel aanbod en snelle levering

Filteren op producten online

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je beoordeling en feedback! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons aanbod en de snelle levering. We waarderen je suggestie over het filteren van producten online en zullen kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Yvonne Hartlief

Bestelling snel ontvangen.

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bestelling goed is aangekomen. Hopelijk ben je tevreden met je aankoop en heb je er veel plezier van! Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Marion

Keurig verpakt, snelle service en als attentie nog een pen. Gewoon leuk en goed!

Niets

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je mooie reactie! 😊 We waarderen het dat je onze service en zorgvuldige verpakking hebt opgemerkt. Fijn dat de extra attentie goed in de smaak viel! Hopelijk heb je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Abdel

Mooi product

Niks

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je positieve reactie! 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Qui

Snelle verzending, snelle service en reactie op retourverzoek

Zou het niet weten

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je positieve feedback! We streven ernaar om snelle verzending en goede service te bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Geantwoord op

Case2Go.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Case2Go.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

Jozen

Snelle levering, product zoals verwacht

?

W.Steeman

Heldere en snelle actie. Ook wat het retourneren betreft.

Wat mij betreft niets!

JG Dekker

snelle levering, korrekt afgeleverd

geen opmerkingen

Carla Ouwehand-Bauer

Duidelijkheid over de afwikkeling. Alles liep gewoon goed !

Niets , ben tevreden !

Bunt