Dianne Scheper
- Sterke punten
- Goede kwaliteit, snelle levering!!
- Verbeterpunten of tips
- Nee
- Product of service:
- Koningsdag artikelen
Leuke en betaalbare producten
Goede service en vlotte levering
zeer positief
Slechte service, slechte oplossing met als resultaat een feest domper. Iets besteld met led verlichting, wat op voorraad zou zijn. Krijg een dag naderhand de melding dat het niet op voorraad was en dat het afgestuurd zou worden indien het van de leverancier binnen was. Heb daarop gemeld dat ik het uiterlijk op een bepaalde datum (3 dagen later) binnen moest hebben en dat ze ook een andere uitvoering konden afsturen wat dan wel op voorraad zou zijn (ook volgens hun website). Antwoord was dat ze het op tijd binnen zouden hebben. Op het einde van de dag waarop ik een verzendbevesting zou moeten hebben nogmaals geinformeerd hoe en wat want de deadline komt in zicht. Ze zeiden dat het artikel bij hun binnen was maar dat het kastje voor de led besturing niet werkte en dat dit door de leverancier rechtstreeks geleverd zou worden. Nou het artikel had ik gelukkig wel op tijd maar het kastje kwam pas 3 dagen later waardoor het artikel zijn impact verloor waarvoor ik het besteld had.
netjes optijd de spullen onvangen
Het bedrijf is. Prima. De keuze. Is groot genoeg. Tevreden van. Het bedrijf. Levering is ook snel.
Goed koop en snel geleverd carnavals
Groot assortiment en altijd behulpzaam
Goede ervaring
Eerste ervaring met bestellen, producten vallen tegen
Uistekend
Snelle levering, artikel voldoet aan verwachting
Snel geleverd
Carnavalsland.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Carnavalsland.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuke en betaalbare producten