Bas
- Geen
- Product of service:
- Diverse brandvertragende slingers
Goed en snel.
Bestelling was niet compleet geleverd helaas. Samen tot een goede oplossing kunnen komen.
Klant vriendelijke organisatie. Mijn Sint mijter was niet netjes afgewerkt hier kwam ik te laat achter maar Carnavalsland (Pietenland) deed hier niet moeilijk over en hebben hem vervangen.
Snelle levering, netjes verpakt.
Super snel geleverd. Ook een heel mooi pak ;) Word een top feestje dankjewel!
Zeer snelle levering , bestelling precies zoals op site is weergegeven!
goede service, bestelling is altijd wat ik voor zoek.
Top ervaring
Leuke spullen, alleen was het een verrassing voor mijn vrouw. Het zou bezorgd worden op een donderdag. Dit ging toch niet lukken. Geen probleem. Echter is het vervolgens bij een afhaalpunt gebracht zonder dat ik daarvan een berichtje heb ontvangen. Vervolgens krijgt mijn vrouw via PostNL een berichtje dat er een pakje is. Weg verrassing. Beetje jammer. Ga er vanuit dat dit een foutje was. Vindt het alleen vreemd dat mijn vrouw een berichtje krijgt van iets wat ik besteld heb.
Bestelling gedaan en echt de volgende dag in huis top top.
Een zeer ruime keuze en makkelijk doorzoekbaar
Vrolijke website, enorm assortiment en prima service !
Bestelling klopte totaal niet, verkeerde maat stond erop en 1 onderdeel miste.
Zeer ontevreden met de service van dit bedrijf bij problemen met een zending. Ik had een pieten pak besteld bij dit bedrijf die voor de gegeven maat veelste klein is. Mijn kind is 7 en ik kocht een pak voor 10 tot 12 jaar. Deze maat is normaal gesproken iets aan de grote kant voor mijn kind. Maar het pak wat ik kreeg kon niet eens een tshirt onder kon zonder dat deze re strak was. Met fotos aan gegeven dat deze niet voldoet aan de standaard maat. Zelfs een centuur op de kleding gelegd. De pak was in omvang 8 cm en 6 cm te kort! Dit bedrijf vindt het normaal om voor dit soort fouten als nog de klant te laten betalen voor de retour zending! Dit is niet correct! Met als excuse dat zij dit probleem nog nooit hebben mee gemaakt.. maar als je met winkel medewerkers van hun spreek zeggen die dat het juist een veel voorkomende issue is..
Carnavalsland.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Carnavalsland.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed en snel.
Snelle levering, netjes verpakt.
Super snel geleverd. Ook een heel mooi pak ;) Word een top feestje dankjewel!
Zeer snelle levering , bestelling precies zoals op site is weergegeven!
goede service, bestelling is altijd wat ik voor zoek.
Top ervaring
Bestelling gedaan en echt de volgende dag in huis top top.
Een zeer ruime keuze en makkelijk doorzoekbaar
Vrolijke website, enorm assortiment en prima service !
Bestelling klopte totaal niet, verkeerde maat stond erop en 1 onderdeel miste.
Carnavalsland.nl heeft de volgende resultaten bereikt: