Langere tijd hebben wij de gedachte gehad om een chalet aan te schaffen. Puur om uit je dagelijkse routine te komen, dichter bij de natuur te zijn en daardoor makkelijker te ontspannen. Wij wonen in...
Stekelbos heeft een geruime keuze en veel op voorraad. Bij het zoeken naar een chalet hebben wij een gedegen advies gekregen. Door de laagdrempelige en gemoedelijke sfeer voelde wij ons meteen op...
Had graag een kijkje willen nemen bij de bouw van de chalet. Echter was de chalet al reeds gebouwd. Voordeel hiervan was eigenlijk dat we relatief snel de chalet konden betreden.
Hebben hier even geleden de Rianto gekocht en die doet z'n naam eer aan. Zijn goed geïnformeerd, prima service.
Fam. de Boer, Krabbendam
Leuke jonge mensen die weten waar ze het over hebben.
nvt
Goede service en klantvriendelijk
Goede kennis
Onlangs een mooie stebo gekocht en die is ondanks de krappe plaats geweldig geplaatst op de camping.
Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Uiterst geduldig en aardig personeel.
Veel beter kan (bijna) niet.
Prettig bedrijf met kundige en prettige werknemers. Vanaf de ring van Alkmaar prettig te bereiken.
Kundige en prettige werknemers. Blonde, jonge jongen hielp ons en deed erg zijn best.
Oterleek is een klein dorp waardoor het bedrijf vinden aanvankelijk lastig was. Maar achteraf, als je het weet, is het makkelijk te bereiken.
We zijn uitstekend geholpen. Dit in een vriendelijke ongedwongen sfeer met veel oog voor onze wensen. Prima service!
Bij Stekelbos geen gladde verkooptrucs, maar een prima advies op basis van onze wensen. Goede afspraken gemaakt en geen kleine lettertjes.
We hebben onlangs hier een chalet gekocht. De plaatsing was super geregeld en de service was top!
Gewoon normaal ( vriendelijk )
Zeer tevreden. Klantvriendelijk en professioneel geholpen. Zeker een aanrader!
Klantvriendelijk en kundig
Vriendelijk, innovatief en vernieuwend
Eerlijke en open afspraken. Geen poespas! We werden geholpen door Jan. Een leuke jonge jongen die kennis van zaken heeft. Ongedwongen sfeer en groot aanbod.
Voor mij als rasechte amsterdammer was het niet in de buurt