Reviews

9.2 / 10
77 beoordelingen
Schrijf beoordeling

94% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
9.2/10
Deskundigheid
9.4/10
Advies
9.2/10
Medewerkers
9.4/10
Nazorg
9.2/10

77 Reviews

Peter rijpkema

10/10

Top altijd de volledige aandacht

Sterke punten

Communicatie altijd vriendelijk begripvol

Verbeterpunten of tips

Nee volledig zo door gaan


Tiny en Aard Mak

10/10

Top management en vakmensen als personeel

Sterke punten

Klantvriendelijk en oplossingsgericht meedenken

Verbeterpunten of tips

Geen prima zo


Rik en Marja

10/10

Wat moet je zeggen in een review van Stekelbos en het kort houden.
In deze rare tijd hebben we iets langer moeten wachten op ons chalet. Maar altijd keurig antwoord gekregen Piet en Fietje. Wat moet je zeggen in een review van Stekelbos en het kort houden.
In deze rare tijd hebben we iets langer moeten wachten op ons chalet. Maar altijd keurig antwoord gekregen Piet en Fietje.
Uiteindelijk kwam het vakteam van Stekelbos onder leiding van Ed ons chalet plaatsen, en aangezien we vrij achteraan op een smal paadje staan was dit van tevoren goed bekeken door Ed. De professionaliteit spatte er dan ook van af tijdens het plaatsen en neerzetten. Perfect samenspel tussen het team. En dan het aansluiten door Peter. Wat een positieve jongen en terzake kundig. Kortom Stekelbos een 10.
Werkelijk aan alles is gedacht, en waar ik van tevoren dacht dat ik nog veel hand en spandiensten zou moeten verrichten heeft dit team ons echt volledig ontzorgd.
Dit bedrijf is echt een aanrader mocht je een chalet/caravan willen kopen.

Sterke punten

Zeer professioneel

Verbeterpunten of tips

Geen


Corinne Broekhuizen

10/10

Prima bedrijf, fijn geholpen en alles naar wens verlopen. Ons chalet is top! Wat zijn we er blij mee. Bedankt voor alles.

Sterke punten

We moesten verloopstukken hebben voor de regenpijpen en ze worden gelijk opgestuurd. Dus je kan altijd op ze rekenen.

Verbeterpunten of tips

Valt niets op aan te merken.


Fam. van Schooten

10/10

Verleden jaar september een Chalet Stabilo gekocht. Op ons verzoek zou deze in september 2021 geleverd worden, maar door de brexit en Corona werd dit drie maanden later, helaas overmacht. Het Chalet... Verleden jaar september een Chalet Stabilo gekocht. Op ons verzoek zou deze in september 2021 geleverd worden, maar door de brexit en Corona werd dit drie maanden later, helaas overmacht. Het Chalet werd op 1 december geplaatst door de mensen van Stekelbos en de firma Klomp waarvoor alle waardering. De volgende dag werd alles aangesloten en een week later de onderkant dicht gemaakt. Er waren wat opstart problemen maar dat werd prima verholpen, niets was ze teveel. Alle lof. Wij raden de firma Stekelbos dan ook aan een ieder die overweegt een stacaravan of Chalet te kopen.

Sterke punten

Alle afspraken worden op tijd nagekomen en prima opgelost

Verbeterpunten of tips

Geen. Ga zo door


Terbeek

2/10

Super slechte ervaring, onbetrouwbaar!

Sterke punten

Liegen en bedriegen

Verbeterpunten of tips

Teveel om op te noemen

Reactie Caravancentrum Stekelbos:

Goedemiddag mevrouw Terbeek,
Bedankt voor uw recensie. Echter bent u bij ons niet bekend in ons systeem, wij willen graag weten wat uw klachten zijn, dan kunnen wij er iets aan veranderen. Het...
Goedemiddag mevrouw Terbeek,
Bedankt voor uw recensie. Echter bent u bij ons niet bekend in ons systeem, wij willen graag weten wat uw klachten zijn, dan kunnen wij er iets aan veranderen. Het is voor ons nu erg onduidelijk, zeker omdat wij geen eerdere communicatie met u kunnen terugvinden. Is dit wellicht een foute recensie geweest? Alvast bedankt voor uw verdere uitleg.
Met vriendelijke groeten,
Fietje Stekelbos
Stekelbos caravans


A Hessels

10/10

Wij gingen kijken naar een tweedehands caravan voor onze zoon wij konden geen goede maat vinden 850×350 maar welgeslaagd bij stekelbos op advies van Piet hebben wij een Europa Azure gekocht wij zijn... Wij gingen kijken naar een tweedehands caravan voor onze zoon wij konden geen goede maat vinden 850×350 maar welgeslaagd bij stekelbos op advies van Piet hebben wij een Europa Azure gekocht wij zijn zeer tevreden in juli 2021 is onze caravan geplaats op Terschelling Zeer vakkundig Net personeel Het is een aanrader Fam Hessels

Sterke punten

Afspraken komen ze na

Verbeterpunten of tips

Geen


Vlug Rene

10/10

Firma Stekelbos is een betrouwbaar en goed service gericht bedrijf.
Na aanleiding van de verkoop van ons Chalet ivm herinrichting van de camping is na bezichtiging in maart 2021 de inkoop in...
Firma Stekelbos is een betrouwbaar en goed service gericht bedrijf.
Na aanleiding van de verkoop van ons Chalet ivm herinrichting van de camping is na bezichtiging in maart 2021 de inkoop in Oktober 2021 perfect afgehandeld.
Onze complimenten aan deze Firma Stekelbos.

Sterke punten

Komen 100% de afspraken na , en correcte afhandeling van het traject.

Verbeterpunten of tips

Nee , ga zo door.


Wouter Kamerbeek

10/10

We hebben op aanraden van iemand voor de firma Stekelbos gekozen ,nou moet zeggen geen spijt van die tip .Echt een bedrijf dat die het zegt , het ook doen prima service, goed(mail) contact We hebben op aanraden van iemand voor de firma Stekelbos gekozen ,nou moet zeggen geen spijt van die tip .Echt een bedrijf dat die het zegt , het ook doen prima service, goed(mail) contact
Een mooie chalet gekocht , iedereen op de camping was er weg van ,ook van de indeling van de ruimte .Wij zijn er erg blij mee.

Sterke punten

De afspraken na komen , perfect.

Verbeterpunten of tips

Nee die zijn er niet ,kan niet beter.


van der post

10/10

Hele vriendelijk geholpen

Sterke punten

Goede informatie

Verbeterpunten of tips

Wij zijn heel tevreden