8.8 /10

checkbox95% beveelt Cara C'air aan!

Bezorging & Levertijd
Product

Denise Haseleers

SterSterSterSterLege ster

De Cara C'air hoezen helpen echt tegen de klachten van huisstofmijt. Mijn zoon heeft minder last van een verstopte neus en slaapt beter. Enig nadeel is dat de huisstofmijt-hoes heel glad is en daardoor niet goed in de dekbedhoes blijft zitten. En daarnaast blijft het dekbed niet op z'n plek in de huisstofmijt-hoes.

Verbeterpunten
Enig nadeel is dat de huisstofmijt-hoes heel glad is en daardoor niet goed op z'n plek in de dekbedhoes blijft zitten. En daarnaast blijft het dekbed niet op z'n plek in de huisstofmijt-hoes. Resultaat: het dekbed zit op een hoopje in de beide hoezen waardoor mijn zoon geen dekbed over zich heen heeft, maar lege hoezen. In de winter is dit niet fijn. Misschien te verhelpen met het bijleveren van zelfklevend klittenband die op dekbed en hoezen geplaatst kan worden?
Werken echt, zweet niet.

Jannie Braal

Goede produkt en snelle levering

Handig in gebruik en zeer effectief
Verbeterpunten
De rits is erg kort op de rand gestikt, hierdoor loopt deze steeds vast vooral bij het openen.
Anti allergie hoes voor dekbed en kussen

thijn

we zijn blij met het hoeslaken en het kussensloop. we hebben het gevoel dat het helpt en de nachten rustiger verlopen (minder gesnotter). Nadeel vinden we de gladheid van het het dekbedovertrek, het dekbed schuift er steeds in wat niet lekker slaapt. Ook voelt het warm benauwd aan als het matras en het dekbed omgeven zijn door een dichte textuur. Wij gebruiken nu alleen mastras- en kussenhoes.

snel geleverd, duidelijke uitleg en het werkt om beter te slapen
Verbeterpunten
de gladheid aan de binnenkant van het dekbedovertrek.
matras-, kussen- en dekbedhoes

Suzanne

Prettige hoezen

Verbeterpunten
Bij sommige soort dekbedden blijft de hoes niet goed zitten.
Fijn materiaal. Fijn in gebruik
Anti allergeen hoezen

Gabrielle

Nadat bij onze zoon huisstofmijt allergie werd vastgesteld hebben wij de hoezenset aangeschaft. We hadden gehoopt dat dit zijn klachten zou verminderen maar hij is compleet klachtenvrij! We zijn dus erg tevreden over de hoezenset!

Zoon is compleet klachtenvrij!
Verbeterpunten
De stof van de hoezen is erg glad, het dekbed bleef niet goed in de hoes zitten (het gleed naar beneden). We hebben dit opgelost door dekbedklemmen te gebruiken.
Anti huisstofmijt hoezenset

Femy Bremer

Het bevalt goed

Het lijkt het hoesten te verminderen
Hoes om kussens, om dekbed, om matras

B. Van der Toorn

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering en goede kwaliteit!

Nvt
Snelle levering en goede kwaliteit
Hoezen voor huisstofmijt

C.R Janmaat-Hensen

Super blij met deze hoezen. Hiervoor hoezen gehad die statisch waren. Dat was een ramp

Dat ie glad is en niet statisch.
Verbeterpunten
Iets verzinnen waardoor het dekbed niet naar beneden zakt. Misschien klemmetjes in de hoeken? ( ik roep ook maar wat )
Astma hoezen

M Hartog

Goede kwaliteit, heb jaren geleden ook al hoezen van jullie gehad.

De hoezen gaan echt jaren mee als je ze goed behandeld, zeker het aanschaffen waard.
Verbeterpunten
De hoezen zijn iets minder glad dan voorheen toen leek het op parachute stof en gleed bijna vanzelf in de dekbedhoes.
dekbedhoes en slopen

Irene Heggelman

Makkelijk te bestellen producten. Snelle levering. Goed materiaal.

Goed materiaal. Goede voorlichting over producten. Makkelijk bestelbaar. Snelle levering.
Geen aandachts- of verbeterpunten
Dekbedhoes, matrashoes, kussensloophoezen

Madelon Kaper-Raveling

Al jaren hebben wij jullie spullen voor onze zoon. Hij heeft een nieuw bed dat langer is Zijn heel tevreden met dit product

Werkt echt voor allergie
Matras overtrek

Margot Stokvis

Ik heb ze gekocht voor mijn man. Hij snottert veel minder.

Makkelijk om de matras te doen.
Verbeterpunten
Het is best duur. Mss kunnen jullie daaraaan werken.
matras hoes, kussen hoes

Mohamed Ayoubi

B

F
G
Alles

Christel Noteborn

SterSterSterLege sterLege ster

Mooie spullen. Helaas merk ik nog geen resultaat.

Mooi en degelijk
Verbeterpunten
Hoes voor dekbed is te glad.
Hele set voor het bed

Antwoord Cara C'air

Beste Christel, Bedankt voor het delen van uw review! We vinden het vervelend om te horen dat u nog geen resultaat heeft gemerkt. We hebben contact met je opgenomen om te kijken naar de mogelijke oorzaak en oplossing, maar we hebben nog reactie van u ontvangen. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Cara C'air

Geantwoord op

Cara C'air verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cara C'air heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 11 augustus 2017

Cara C'air

Huisstofmijt allergie? Ben je allergisch voor huisstofmijt? De strijd tegen deze microscopisch kleine beestjes begint met het saneren van je bed. In je bed leven letterlijk miljoenen huisstofmijten. De uitwerpselen (allergenen) van huisstofmijten zorgen voor de klachten die bij huisstofmijtallergie horen: ? Chronische neusverkoudheid ? Astmatische aandoeningen ? Geïrriteerde ogen ? Eczeem Herken je deze klachten? Dan is de kans groot dat je inderdaad huisstofmijtallergie hebt.

Laan van Westenenk 64

Anti allergie hoes voor dekbed en kussen

thijn

snel geleverd, duidelijke uitleg en het werkt om beter te slapen
Verbeterpunten
de gladheid aan de binnenkant van het dekbedovertrek.
matras-, kussen- en dekbedhoes

Suzanne

Prettige hoezen

Verbeterpunten
Bij sommige soort dekbedden blijft de hoes niet goed zitten.
Fijn materiaal. Fijn in gebruik
Anti allergeen hoezen

Gabrielle

Zoon is compleet klachtenvrij!
Anti huisstofmijt hoezenset

Femy Bremer

Het bevalt goed

Het lijkt het hoesten te verminderen
Hoes om kussens, om dekbed, om matras

B. Van der Toorn

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering en goede kwaliteit!

Nvt
Snelle levering en goede kwaliteit
Hoezen voor huisstofmijt

C.R Janmaat-Hensen

Dat ie glad is en niet statisch.
Astma hoezen

M Hartog

Goede kwaliteit, heb jaren geleden ook al hoezen van jullie gehad.

dekbedhoes en slopen

Irene Heggelman

Makkelijk te bestellen producten. Snelle levering. Goed materiaal.

Geen aandachts- of verbeterpunten
Dekbedhoes, matrashoes, kussensloophoezen

Madelon Kaper-Raveling

Werkt echt voor allergie
Matras overtrek

Margot Stokvis

Ik heb ze gekocht voor mijn man. Hij snottert veel minder.

Makkelijk om de matras te doen.
Verbeterpunten
Het is best duur. Mss kunnen jullie daaraaan werken.
matras hoes, kussen hoes

Mohamed Ayoubi

B

F
G
Alles

Christel Noteborn

SterSterSterLege sterLege ster

Mooie spullen. Helaas merk ik nog geen resultaat.

Mooi en degelijk
Verbeterpunten
Hoes voor dekbed is te glad.
Hele set voor het bed

Antwoord Cara C'air