Judith
De producten werden vlot en netjes geleverd. De allergiehoezen zien er goed uit, ik heb ze reeds eerder gehad.
- Sterke punten
- Goed product- Vlotte levering
- Verbeterpunten
- nog niet
- Product(en)
- allergiehoezen kussen en matras
heel fijne hoezen en mooi materiaal
Mooie pasvorm prima hoes
Heel goede ervaring
Top
Snelle levering, redelijke prijs. Kan nog niet zeggen of de producten echt werken tegen de huisstofmijtallergie van mijn zoontje
Uitstekende bescherming tegen huisstofmijd, goede kwaliteit stof, voelt zacht aan
De hoezen zijn erg fijn. Je hebt er geen last van bij het slapen en ze zijn makkelijk om het matras te doen. Voor onze zoon werkt het echt en ik ga ze nu ook voor mijzelf bestellen. Top!
Minder last van neusverstopping
Prima service.
Geen enkel effect
Helpt direct met mijn allergie. Slaap beter.
Super
Makkelijke website, snelle levering maar bovenal super kwaliteit
De hoezen hebben niet gewerkt, ik kon de hoezen meteen terugsturen.
Cara C'air verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cara C'air heeft de volgende resultaten bereikt:
heel fijne hoezen en mooi materiaal
Mooie pasvorm prima hoes
Heel goede ervaring
Top
Minder last van neusverstopping
Prima service.
Geen enkel effect
Helpt direct met mijn allergie. Slaap beter.
Super
Makkelijke website, snelle levering maar bovenal super kwaliteit
De hoezen hebben niet gewerkt, ik kon de hoezen meteen terugsturen.
Cara C'air heeft de volgende resultaten bereikt: