Robert van der Vlugt
- Sterke punten
- Duidelijke uitleg en voldoende informatie om goed voorbereid weg te gaan
- Verbeterpunten of tips
- geen keramiek en glas servies
erg welkom, alles netjes, mooie camper, snelle reacties
wij hebben een mooie reis gemaakt met de perfecte camper die aan alles voldeed. Veel ruimte en luxe in de camper.
Het was voor ons de eerste keer op vakantie met n camper en dat is heel goed bevallen
Hele fijne vakantie gehad met de camper! Alles in orde en van alle gemakken voorzien.
We zijn hartelijk ontvangen, alles is goed uitgelegd aan ons. Mocht er onderweg iets gebeuren zijn zij altijd bereikbaar om je te helpen.
Geweldig - een heerlijke vakantie. Professioneel, en goede service.
We zijn zeer tevreden met de camper, de service etc. We hebben de voor de derde keer bij camperhuren.nl een camper gehuurd.
we hebben een goede ervaring met het huren van de camper
Het was super, service was top, camper was top, het weer was top
Voor de eerste keer op vakantie met een camper, en we hebben een heerlijke vakantie gehad. Het is echt een huis op wielen, alles wat je nodig hebt binnen handbereik en toch kunnen gaan en staan waar je wil. Voor ons gezin een prettige balans tussen comfort en flexibiliteit
Heerlijke campervakantie, goede service
Een fijne camper, met alles erop en eraan.De 6 meter versie is makkelijk om te parkeren in stadjes. Past makkelijker in een gewone parkeerplaats. Een fijne vakantie met deze camper gehad.
Fijne persoonlijke service en goede nette camper
goed alleen aantal kleine beperkingen
Camperhuren.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Camperhuren.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Camperhuren.nl
Turfstekerstraat 26
1431 GE Aalsmeer
erg welkom, alles netjes, mooie camper, snelle reacties
Geweldig - een heerlijke vakantie. Professioneel, en goede service.
we hebben een goede ervaring met het huren van de camper
Het was super, service was top, camper was top, het weer was top