ingrid wevers
het was de eerste keer voor ons met een camper op vakantie, heerlijke ervaring. gaan we zeker weer doen.
- Sterke punten
- lekker ruim met twee vaste tweepersoonsbedden
- Verbeterpunten of tips
- alles was prima
Hele fijne vakantie gehad met een buscamper die van alle gemakken voorzien was.
Fijne ontvangst. Goede communicatie en uitleg. Fijne camper (compact dwarsbed) voor 2 personen en een hond. Prima ervaring.
Prima camper met complete uitrusting, goede kampeerstoelen erbij. Onze eerste camper-vakantie van 2 weken smaakt naar meer. We komen hier vast nog eens terug voor een volgende camper en raden camperhuren van harte aan bij nieuwe huurders. Tevens zeer goede service bij ophalen en terugbrengen met een goede kop koffie en vriendelijk en deskundige medewerkers.
Vandaag onze camper weer moeten inleveren na een 3 weekse vakantie. Heerlijk genoten van ons gehuurd campertje.
Super geweldige ervaring, voor het eerst met camper weg. Hiervoor altijd een caravan gehad.
camper huren bij camper huren.nl fantastisch,wat een mooi bedrijf je krijgt hele mooie campers mee,alles wordt goed uit gelegd. ze zijn heel erg behulpzaam,je kunt ze zo bellen onderweg,geen probleem. als ik weer een camper zou gaan huren,zeker bij dit bedrijf,geen twijfel mogelijk. toppers.
Geweldig om op deze manier te mogen ervaren hoe is om met een camper op pad te gaan!
prima kwaliteit / prijs verhouding / goede service
Fijne nieuwe, betrouwbare, schone camper.
Top vakantie in een prachtige camper
Voor de 2e keer een camper gehuurd bij Camper huren Aalsmeer. Dit keer een buscamper omdat deze iets kleiner is als de vorige camper. Super ervaring, alles is compleet aanwezig, keuken inventaris, goed bed, voldoende ramen om te ventileren (zeker bij een temperatuur van 30 graden. De volgende vakantie huren we weer hier een camper!
Erg fijne reis gehad en we hebben genoten van de camper als gezin met 2 jonge kinderen. De samenwerking was prettig, ook tijdens onze reis.
Mooie camper(s) met alles erop en eraan
Wederom een prima ervaring met de gehuurde camper!
Camperhuren.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Camperhuren.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Camperhuren.nl
Turfstekerstraat 26
1431 GE Aalsmeer
Hele fijne vakantie gehad met een buscamper die van alle gemakken voorzien was.
prima kwaliteit / prijs verhouding / goede service
Fijne nieuwe, betrouwbare, schone camper.
Top vakantie in een prachtige camper
Mooie camper(s) met alles erop en eraan
Wederom een prima ervaring met de gehuurde camper!
Camperhuren.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Camperhuren.nl