9.2 /10

checkbox98% beveelt Camperhuren.nl aan!

Kwaliteit camper

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

We hebben voor een 3e keer een camper daar gehuurd. Helaas kwam er een vervelende situatie die totaal onvoorzien is. Een longkanker St4 icm uitgezaaide botkanker. Levensverwachting Max 3 mnd nog. Dit hebben ruim voorafgaande aan de vakantie netjes in een persoonlijke afmelding gemaild. Ondanks dat we de basis aanbetaling van ruim 1725,00 terecht kwijt is wilde het bedrijf gezien hun voorwaarden toch nog 325,00 ontvangen omdat we een bepaalde aantal dagen/weken van annulering gepasseerd waren. 0 empathie. Inmiddels is mijn schoonmoeder na 3 laatste weken van zware pijn afgelopen vrijdag 01-08-26 overleden. Hopelijk is Camperhuren.nl trots op bovenstaande en het stevig hanteren van voorwaarden.

Cursus menselijkheid

Antwoord Camperhuren.nl

Wat ontzettend verdrietig om te lezen. Gecondoleerd met het verlies van je schoonmoeder. We wensen jou en je familie veel sterkte in deze moeilijke periode. We begrijpen heel goed dat je door deze ingrijpende en onvoorziene situatie de vakantie moest annuleren. Tegelijkertijd kunnen wij de annuleringskosten niet voor onze rekening nemen. Deze zijn onderdeel van onze vooraf gecommuniceerde annuleringsvoorwaarden. Voor onvoorziene omstandigheden adviseren wij onze klanten om een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Je kunt de eindfactuur indienen bij je annuleringsverzekering. Afhankelijk van je polis kunnen deze kosten worden vergoed. Nogmaals, veel sterkte gewenst voor jou en je familie.

Geantwoord op

Robert van der Vlugt

Hele goede ervaring. Voldoende uitleg en informatie vooraf. Nette camper

geen keramiek en glas servies
Duidelijke uitleg en voldoende informatie om goed voorbereid weg te gaan

Familie Adrichem

erg welkom, alles netjes, mooie camper, snelle reacties

Mulder

wij hebben een mooie reis gemaakt met de perfecte camper die aan alles voldeed. Veel ruimte en luxe in de camper.

prima

Lisette en Thjeu Peeters

Het was voor ons de eerste keer op vakantie met n camper en dat is heel goed bevallen

Heel goed geholpen bij problemen met de waterpomp
het is allemaalprima verlopen

Anika

Hele fijne vakantie gehad met de camper! Alles in orde en van alle gemakken voorzien.

Leuke speelplek voor kinderen bij het brengen of ophalen van de camper.
Niet in het bijzonder, alles was gewoon goed.

Borg

We zijn hartelijk ontvangen, alles is goed uitgelegd aan ons. Mocht er onderweg iets gebeuren zijn zij altijd bereikbaar om je te helpen.

Hartelijk ontvangen zowel met ophalen als afhalen.

Gregory Burgers

Geweldig - een heerlijke vakantie. Professioneel, en goede service.

Je slaapt heerlijk op fijne matrassen.
Automaat voor reizen naar Engeland. Klein klaptafeltje of krukje voor buiten (klapstoeltjes kan je zelf meenemen).

Jasper Groesz

We zijn zeer tevreden met de camper, de service etc. We hebben de voor de derde keer bij camperhuren.nl een camper gehuurd.

Prachtige (jonge) camper.

Het was super, service was top, camper was top, het weer was top

vriendelijkheid, service was top
Terug bellen

Leijnen

Voor de eerste keer op vakantie met een camper, en we hebben een heerlijke vakantie gehad. Het is echt een huis op wielen, alles wat je nodig hebt binnen handbereik en toch kunnen gaan en staan waar je wil. Voor ons gezin een prettige balans tussen comfort en flexibiliteit

Uitleg superduidelijk, ook als je nog nooit met een camper hebt gereden. Alles is schoon, aan alle dingen zijn gedacht zodat je alles bij je hebt. Heel professioneel.
De telefonische servicelijn was niet altijd bereikbaar. Ik begreep dat het kwam door beperkte beschikbaarheid van medewerkers en vakantiedrukte, maar het zorgde bij ons wel voor wat stress toen we niet verder konden met de camper en we niemand konden bereiken.

Martin Geurts

Heerlijke campervakantie, goede service

Ondanks wat technische mankementen onderweg, snel en vakkundig geholpen door Camperhuren.nl
Wellicht een klein gereedschapskistje meegeven i.h.g.v. technische mankementen.

H J Musch

Een fijne camper, met alles erop en eraan.De 6 meter versie is makkelijk om te parkeren in stadjes. Past makkelijker in een gewone parkeerplaats. Een fijne vakantie met deze camper gehad.

Trapje of opstapje. Beschrijving elektrakabel bij de controle lijst. Koelkast beschrijving
6 Meter versie makkelijk in stadjes te parkeren.

Wouter

Fijne persoonlijke service en goede nette camper

persoonlijke service en aandacht. Vriendelijke en adequate hulp bij problemen. Schone camper

Camperhuren.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Camperhuren.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 15 april 2014

Camperhuren.nl

Met een camper van Camperhuren.nl wordt uw reis één groot avontuur.

Turfstekerstraat 26

Lisette en Thjeu Peeters

Heel goed geholpen bij problemen met de waterpomp
het is allemaalprima verlopen

Anika

Leuke speelplek voor kinderen bij het brengen of ophalen van de camper.
Niet in het bijzonder, alles was gewoon goed.

Borg

Hartelijk ontvangen zowel met ophalen als afhalen.

Gregory Burgers

Geweldig - een heerlijke vakantie. Professioneel, en goede service.

Je slaapt heerlijk op fijne matrassen.

Jasper Groesz

Terug bellen

Leijnen

Martin Geurts

Heerlijke campervakantie, goede service

Wellicht een klein gereedschapskistje meegeven i.h.g.v. technische mankementen.

H J Musch

6 Meter versie makkelijk in stadjes te parkeren.

Wouter

Fijne persoonlijke service en goede nette camper

Camperhuren.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 15 april 2014

Camperhuren.nl

Met een camper van Camperhuren.nl wordt uw reis één groot avontuur.

Turfstekerstraat 26

1431 GE Aalsmeer