jimmy Smekens
Snelle levering, heel gemakkelijke installatie.
Omdat er veel hangjongeren bij onze locatie waren elk weekend hebben wij stappen ondernomen. Sinds dat de camera’s hangen hebben wij zoveel minder last hiervan. Echt een hele fijne uitkomst om onze locatie netjes maar vooral veilig te houden.
vriendeluk en goede uitleg
Snelle levering. Na wat gepruts bij de installatie goed geholpen, en nu werkt het prima.
Het systeem werkt uitstekend
Geweldige beelden, stom verbaasd hoe goed dit camera systeem is. Bedrijf reageert snel en bied een goede service.
Erg fijn systeem en daarbij ook goed bereikbaar voor extra vragen.
Kwalitatief hoogwaardige camera’s, fijne app en een perfecte sales medewerkers. Doen wat ze beloven.
Camerasysteem levert heldere en scherpe beelden, zowel overdag als in de nacht de AI ISP camera is zeker aan te raden, beelden in de nacht lijken wel overdag. Echt een systeem waar je iets aan heb. Ik zal zeker nogmaals een aankoop doen en jullie aanraden bij mensen die een goed camera systeem willen!
Goede en snelle levering, super service. Zeer degelijke kwaliteit en super beeld. Zeker een aanrader!
Zeer goede service! staan je duidelijk en vriendelijk te woord bij vragen. Tevens het bestelde systeem overtrof mijn verwachtingen. Het is zoals ze zelf omschrijven plug and play.
snelle levering.
In april 2025, 4 camera systeem gekocht, alles werkt 100% en mooie duidelijke beelden. Na wat onduidelijkheden van mijn kant goed geholpen door m.n Jordy. TOP BEDRIJF, doen wat ze beloven
Dit camerasysteem levert heldere en scherpe beelden, zowel overdag als ’s nachts.
Dutch Security Systems verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dutch Security Systems heeft de volgende resultaten bereikt:
Dutch Security Systems
De Oude Werf 44
1851 PW Heiloo
vriendeluk en goede uitleg
Het systeem werkt uitstekend
Erg fijn systeem en daarbij ook goed bereikbaar voor extra vragen.
snelle levering.
Dutch Security Systems heeft de volgende resultaten bereikt: