Sven de Groot
Service is top!
Vriendelijk personeel en ook in het weekend bereikbaar
Full color 4k cameras aangekocht en wauw wat een beeld in de nacht!!
Dit bedrijf heeft mij een uitstekend (degelijk) veiligheidssysteem geleverd. Op vragen via de WhatsApp kwam 's avonds nog zeer snel antwoord. Ik ben ook zeer tevreden over de beeldkwaliteit van de camera's. Zelfs als het bijna donker is zijn details goed zichtbaar. Kortom: een uitstekend product en een mooi stukje service/advies. Klasse!
Gisteren besteld om 20:00 en kreeg de producten de volgende dag in de ochtend geleverd ook het advies was duidelijk.
Uitstekend bedrijf alles word snel opgepakt.
Ik ben erg tevreden over de 16 full color camera systeem die ik heb aangekocht. Perfect bedrijf om zaken mee te doen.
Levering was de volgende dag al en de installatie van dit camera systeem was gemakkelijk, camerabeelden zijn scherp en alles is goed te herkennen.
Support afdeling is goed bereikbaar en altijd vriendelijk
Camerasysteem bij dit bedrijf gekocht ben erg tevreden! beelden in de nacht zijn top.
Telefonisch advies gekregen van het verkoop team, ze weten door 2 vragen te stellen precies wat je nodig hebt! Ja ja het bestaat toch nog goeie communicatie in een bedrijf als dit! Bedankt!
Camera’s geïnstalleerd bij ons thuis en dat is super verlopen. De installatie was gemakkelijk en de handleiding gaf een goede uitleg. Het beeld is perfect van onze camera’s met 4K kwaliteit!
Een fijn en gebruiksvriendelijk camerasysteem.
Het hele pakket van gratis advies op locatie tot aan zelf installatie en na service een dikke 10!
Camerabeveiliging Kopen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Camerabeveiliging Kopen heeft de volgende resultaten bereikt:
Camerabeveiliging Kopen
De Oude Werf 44
1851 PW Heiloo
Service is top!
Vriendelijk personeel en ook in het weekend bereikbaar
Full color 4k cameras aangekocht en wauw wat een beeld in de nacht!!
Uitstekend bedrijf alles word snel opgepakt.
Support afdeling is goed bereikbaar en altijd vriendelijk
Een fijn en gebruiksvriendelijk camerasysteem.
Camerabeveiliging Kopen heeft de volgende resultaten bereikt:
Camerabeveiliging Kopen