Sjoerd Meijerink
Bedrijf dat verstand van zaken heeft en altijd bereikbaar is!
Helder beeld en betrouwbare werking. Contact met dit bedrijf is ook gemakkelijk en nemen vrijwel altijd de telefoon op en zo niet dan bellen ze je netjes terug.
Top service Had ip adres conflict Duidelijke uitleg
Mooi design en uitstekende beeldkwaliteit bij de Sony Dome Plus 8MP. Zeer tevreden!!
Wij hebben de Sony Dome AI ISP 2K camera’s aangeschaft. Goede prijs kwaliteitverhouding en snelle meldingen bij beweging en de kleurenbeelden in de nacht zijn onwijs goed.
Duidelijke communicatie, snelle levering en goede beantwoording van mijn vragen.
Doet precies wat het moet doen. Zeer tevreden en niet geheel onbelangrijk, top advies van deze medewerkers gekregen.
Makkelijk in gebruik en stabiele verbinding. absoluut een aanrader, ook de service en het contact is aangenaam.
Ik heb de AI ISP camera’s gekocht. Beeldkwaliteit is verrassend goed, ook in het donker. Installatie was zoals ze zeiden ook simpel.
Voel me een stuk veiliger sinds de camera’s hangen. Topproduct! Bedankt. Als aanvullende informatie hebben wij de plus versie Full color van de Dome camera’s met 2K beelden.
Heel tevreden over mijn aankoop. Goede communicatie, snelle levering en een perfect product.
Zeer klantgericht en betrouwbaar. Het product werkt perfect en is precies zoals beschreven.
De service was vriendelijk en professioneel. Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
De app is gemakkelijk in gebruik, de camera’s zijn dag en nacht in kleur, Service is uitstekend!
Had achteraf nog een vraag en zelfs in de avond uren kreeg ik een berichtje terug, snelle respons en een goed camerasysteem.
Dutch Security Systems verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dutch Security Systems heeft de volgende resultaten bereikt:
Dutch Security Systems