De tekenaar

Ik heb niet veel ervaring met CADexpress.eu, de producten die ik heb besteld zijn goed geleverd.

JVE

Snelle reactie, goede service, wordt meegedacht met de klant

van de Kerkhof

Gewoon prima ervaring.

Prima geregeld en nette snelle service!

Mark van Barneveld

Goede ervaring. Ik had een bestelling gedaan echter het product was niet op voorraad waardoor de beloofde levertijd niet gehaald kon worden. Ik werd keurig gebeld om mij hierover te informeren,... Goede ervaring. Ik had een bestelling gedaan echter het product was niet op voorraad waardoor de beloofde levertijd niet gehaald kon worden. Ik werd keurig gebeld om mij hierover te informeren, uiteindelijk was het product slechts 1 dag later dan oorspronkelijk geleverd.
Kosten van producten waarnaar ik op zoek was (3D muizen van 3D connexion) waren ook goedkoper dan bij andere leveranciers en ook geen addertjes onder het gras (zoals het niet leveren van een opbergtas voor de producten, wat ik bij een andere leverancier zag)

Communicatie bij levering artikelen

Hennion D

Beste,

Goede en correcte afhandeling van de bestelling.

Ste-Rom

Ik heb hier Sketchup Pro 2018 en Autocad 2019 LT aangeschaft. Vlotte bestelling en levering van de keys, met goede bijkomende uitleg over het installeren hiervan.

-snelle service
-groot aanbod
-goed te bereiken klantendienst

Aart

Goed contact en snelle levering

Goed bereikbaar en denk mee met de klant

Jap

Goede ondersteuning, prettige mensen.

Snel geleverd.

Christian

Makkelijke webwinkel

goedkoper dan andere winkels, duidelijk

E&AP

Snel en vlot, correct

Ondersteunde me, vroeg me waarvoor ik het product ging gebruiken, reageerde snel en efficient