Klant
Dikke prima en snelle levering
Leuk, een tijdschriftabonnement genomen!
Slecht. Na 14 dagen nog geen levering gezien.
De keuze was dit keer iets beter dan de vorige keer. Het nu bestelde artiekel is in goede orde ontvangen, en niet beschadigd of zo. In dat opzicht prima. Overigens de service is ook heel goed, de vorige keer waren er problemen met het product en dat is keurig netjes afgehandeld, kan niet anders zeggen. Toch kan het naar mijn idee beter, daar de keuze best beperkt is, en veel, voor mij, niet in aanmerking kwam, om te bestellen. Ik bedoel, wat moet ik als alleenstaande man met producten voor een vrouw? Een ruimere keuze zou het eenvoudiger maken om iets te vinden wat naar wens is. Als dat niet mogelijk is zou het misschien ook een idee zijn om het om te kunnen wisselen voor een andere cadeaubon van een ander bedrijf die wel meer bied in wat er gewenst is. Want ik besef ook best dat niet alles geboden kan worden.
Te weinig keuze
Cadeau viel tegen. Cadeaubon is prima.
Domo ijsmachine gekocht, bij uitpakken zat er een barst in het deksel, per omgaande een compleet nieuwe opgestuurd ! Super service.
Snelle levering ' product klopt helemaal zoals bij de inschrijving en de foto .
Er was zéér weinig te kiezen
Laptop staander was reeds licht beschadigd en ziet er erg ‘cheap’ uit. De laagste stand is nog te hoog. De droogbloemen daarentegen zijn prachtig. Het theedoosje van bamboe was zoals beschreven en gewoon prima.
Tevreden.
Snel geregeld en ontvangen. Prima kwaliteit plant.
Hartstikke snelle reacties, veel keuze en snel en verzorgd verstuurd.
Mooie overzichtelijke site met voor elk wat wils. Klantenservice was erg behulpzaam en vriendelijk toen er bij mij zelf iets misging met boeken. Gelijk efficiënt opgelost.
Cadeau4Jou verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cadeau4Jou heeft de volgende resultaten bereikt:
Dikke prima en snelle levering
Leuk, een tijdschriftabonnement genomen!
Slecht. Na 14 dagen nog geen levering gezien.
Te weinig keuze
Cadeau viel tegen. Cadeaubon is prima.
Snelle levering ' product klopt helemaal zoals bij de inschrijving en de foto .
Er was zéér weinig te kiezen
Tevreden.
Snel geregeld en ontvangen. Prima kwaliteit plant.
Hartstikke snelle reacties, veel keuze en snel en verzorgd verstuurd.
Cadeau4Jou heeft de volgende resultaten bereikt: