7.6 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox79% beveelt Cadeau4Jou aan!

Klant

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Weinig cadeau voor veel geld

Antwoord Cadeau4Jou

Beste, Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je de keuze als beperkt hebt ervaren. We streven ernaar om een zo gevarieerd mogelijk aanbod samen te stellen binnen de beschikbare budgetten. Daarnaast hanteren wij zoveel mogelijk de adviesverkoopprijzen. We realiseren ons dat we daarbij niet altijd kunnen concurreren met online aanbieders die scherpe kortingsacties hanteren. We hopen desondanks dat je tevreden bent met je uiteindelijke keuze. Je opmerkingen nemen we zeker mee in de verdere optimalisatie van ons aanbod en prijsbeleid. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Cadeau4Jou

.....

Dikke prima en snelle levering

Judith

Leuk, een tijdschriftabonnement genomen!

Antwoord Cadeau4Jou

Hi Judith, Wat leuk om te horen dat je een tijdschrift abonnement hebt gekozen! Hopelijk beleef je er veel leesplezier aan. Bedankt voor je feedback en je keuze! Groetjes, Team Cadeau4Jou

Steve

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht. Na 14 dagen nog geen levering gezien.

Antwoord Cadeau4Jou

Hi Steve, Bedankt voor je feedback en super vervelend dat je bestelling niet ontvangen hebt. Wij zien dat wij het met je hebben opgelost en hopen dat je een mooi ander cadeau kunt uitzoeken op de webshop. Groet, Team Cadeau4Jou

Paul

SterSterSterHalve sterLege ster

De keuze was dit keer iets beter dan de vorige keer. Het nu bestelde artiekel is in goede orde ontvangen, en niet beschadigd of zo. In dat opzicht prima. Overigens de service is ook heel goed, de vorige keer waren er problemen met het product en dat is keurig netjes afgehandeld, kan niet anders zeggen. Toch kan het naar mijn idee beter, daar de keuze best beperkt is, en veel, voor mij, niet in aanmerking kwam, om te bestellen. Ik bedoel, wat moet ik als alleenstaande man met producten voor een vrouw? Een ruimere keuze zou het eenvoudiger maken om iets te vinden wat naar wens is. Als dat niet mogelijk is zou het misschien ook een idee zijn om het om te kunnen wisselen voor een andere cadeaubon van een ander bedrijf die wel meer bied in wat er gewenst is. Want ik besef ook best dat niet alles geboden kan worden.

Antwoord Cadeau4Jou

Hi Paul, Bedankt voor je mooie feedback en dit gaan wij zeker doorsturen aan onze afdeling inkoop. Wij doen altijd ons uiterste best om een zo mooi mogelijk assortiment neer te zetten. Groet, Team Cadeau4Jou

Kemaliye Sen

Te weinig keuze

Antwoord Cadeau4Jou

Hi, Bedankt voor je feedback! Jammer om te horen dat je de keuze als te beperkt hebt ervaren. We streven ernaar om een aanbod te creëren dat voor iedereen aantrekkelijk is. We hebben gezien dat je uiteindelijk wel een mooi cadeau hebt gekozen, leuk om te zien! We hopen dat je er veel plezier van hebt. Groet, Team Cadeau4Jou

Esther

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Cadeau viel tegen. Cadeaubon is prima.

Antwoord Cadeau4Jou

Hi Esther, Wat jammer om te horen dat het cadeau tegenviel, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn dat de cadeaubon in elk geval wel in de smaak viel. Als je wilt, mag je altijd even contact met ons opnemen, wij vernemen graag wat er tegenviel aan je fysieke cadeau. Je mag een e-mail sturen naar: info@cadeau4jou.nl Groet, Team - Cadeau4Jou

John Ummenthun

Domo ijsmachine gekocht, bij uitpakken zat er een barst in het deksel, per omgaande een compleet nieuwe opgestuurd ! Super service.

Hanan

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering ' product klopt helemaal zoals bij de inschrijving en de foto .

Nelly van Dongen van den Wijngaard

Er was zéér weinig te kiezen

Antwoord Cadeau4Jou

Hi Nelly, Bedankt voor je feedback! Jammer om te horen dat je de keuze als te beperkt hebt ervaren. We streven ernaar om een aanbod te creëren dat voor iedereen aantrekkelijk is. We hebben gezien dat je uiteindelijk wel een mooi cadeau hebt gekozen, leuk om te zien! We hopen dat je er veel plezier van hebt. Groet, Team Cadeau4Jou

Karen Kurkun

SterSterSterLege sterLege ster

Laptop staander was reeds licht beschadigd en ziet er erg ‘cheap’ uit. De laagste stand is nog te hoog. De droogbloemen daarentegen zijn prachtig. Het theedoosje van bamboe was zoals beschreven en gewoon prima.

Antwoord Cadeau4Jou

Hi Karen, Vervelend om te horen dat de laptop standaard niet aan je verwachtingen voldeed en zelfs licht beschadigd was, dat is uiteraard niet de bedoeling. We waarderen je eerlijkheid hierover en willen dit graag voor je oplossen. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing. Stuur je ons een e-mail met je feedback over de standaard en een foto van de beschadiging? info@cadeau4jou.nl Wat fijn om te horen dat de droogbloemen in de smaak vielen en dat je tevreden bent over het theedoosje! We hopen dat je daar veel plezier van hebt. Groetjes, Team - Cadeau4Jou

K. Ouwens

Tevreden.

Marjanneke Teunissen

Snel geregeld en ontvangen. Prima kwaliteit plant.

Maria

Hartstikke snelle reacties, veel keuze en snel en verzorgd verstuurd.

Bright van der Loo I

Mooie overzichtelijke site met voor elk wat wils. Klantenservice was erg behulpzaam en vriendelijk toen er bij mij zelf iets misging met boeken. Gelijk efficiënt opgelost.

Cadeau4Jou verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cadeau4Jou heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.6/10
  • checkEerste review geschreven op 19 november 2020

Cadeau4Jou

Met het populaire Keuze Kado concept van Cadeau4Jou kiest iedere medewerker z'n favoriete geschenk op de gratis webshop van zijn werkgever. Het assortiment is ongekend groot en veelzijdig en bestaat uit cadeaus, cadeaukaarten, belevenissen en nog veel meer.

Jaap Bijzerweg 19

3446 CR Woerden

Klant

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Weinig cadeau voor veel geld

.....

Dikke prima en snelle levering

Judith

Leuk, een tijdschriftabonnement genomen!

Steve

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht. Na 14 dagen nog geen levering gezien.

Paul

SterSterSterHalve sterLege ster

Kemaliye Sen

Te weinig keuze

Esther

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Cadeau viel tegen. Cadeaubon is prima.

John Ummenthun

Hanan

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering ' product klopt helemaal zoals bij de inschrijving en de foto .

Nelly van Dongen van den Wijngaard

Er was zéér weinig te kiezen

Karen Kurkun

SterSterSterLege sterLege ster

K. Ouwens

Tevreden.

Marjanneke Teunissen

Snel geregeld en ontvangen. Prima kwaliteit plant.

Maria

Hartstikke snelle reacties, veel keuze en snel en verzorgd verstuurd.

Bright van der Loo I

Cadeau4Jou heeft de volgende resultaten bereikt: