Sjirry Kooistra
prima
Fantastische services als bestelling anders verloopt dan verwacht! Geweldige klantenservice. Perfect opgelost!
Bestelling correct behandeld en opgevolgd, leuk assortiment !
Makkelijk site, met leuke betaalbare kadootjes
Het assortiment is prima, ook werd ik goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling.
Snel en correct
Leuk assortiment. Prima communicatie
Alles naar wens
Veelzijdig assortiment. Veel leuke originele cadeaus. Betaalbare prijzen. Top site!!
Goede service en snelle levering
Fijn om een uniek kado te vinden.
Goed assortiment voor betaalbare prijzen
Het was leuk shoppen. Enorm veel keus. Snelle levering. Kortom aan te bevelen.
ik ben heel enthousiast over jullie assortiment en tip met regelmaat anderen hierover
Alles ging goed geen klachten
Cadeau.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cadeau.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
prima
Bestelling correct behandeld en opgevolgd, leuk assortiment !
Makkelijk site, met leuke betaalbare kadootjes
Snel en correct
Leuk assortiment. Prima communicatie
Alles naar wens
Goede service en snelle levering
Fijn om een uniek kado te vinden.
Goed assortiment voor betaalbare prijzen
Het was leuk shoppen. Enorm veel keus. Snelle levering. Kortom aan te bevelen.
Alles ging goed geen klachten
Cadeau.nl heeft de volgende resultaten bereikt: