9.2 /10

checkbox98% beveelt G.M.'t Lam aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Marino

Heel goed.

Verzend kosten wat aan de hoge kant.
Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.
Alles perfect gevonden.
Snelle verwerking en goed verpakt en zeer snelle levering.

Verbanck

Tres professionnel

Livraison en France
Joint Barabas

Sijthoff

SterSterSterHalve sterLege ster

Na veel zoeken de juiste informatie gevonden op hun website aangaande de storing die ik had. Maar dan nog de juiste oplossing daarbij vinden. Ook dat was mogelijk, alleen de zoek term moet juist zijn.

De juiste onderdelen zijn hier te vinden
Verzenden van besteld artikel ondervond enige vertraging
ventilator sensor

Privé

SterSterSterSterLege ster

Geen ik heb bij aftersales 3 sterren gegeven want ik heb geen idee hoe het bedrijf reageert bij problemen
Men denkt mee, communiceert duidelijk en snel.
Ik kreeg de juiste link toegestuurd, ging prima

Particulier

Zeer vlotte bestelling en levering!

Zeer goede service

Afstandbediening
Klepje afstandbediening

Weerink Henry

Klopt volgens de beschrijving
Boutje voor afstellen van de deur mag wat langer zijn,het bijgeleverde boutje is te kort.
Alles was duidelijk aangegeven.

Jonathan de Lang

Geen idee
Goed op de hoogte gehouden over het in bestelling zijn bij de leverancier.
Vlamkeerplaat pelletkchel

Jeroen

Duidelijke communicatie, breed assortiment

Geen verbeterpunten, ga zo door!!
Informeerde keurig toen bepaalde artikelen niet op voorraad waren. Erg prettig.
Nvt

Yves

Perfect

Goed product, sterke prijs.
Heeft iets lager geduurd voor levering, maar is begrijpelijk als het niet op stock is.
Alles goed.

Vandeputte

Heel goed.

Artikel goed omschreven. Bij de vraag die ik stelde snelle reactie.
Alles was duidelijk.

Remote control

Jan Michiels

Positieve ervaring

Alles prima gevonden
Bepaalde onderdelen waren niet o voorraad waardoor de ganse bestelling wat langer uitbleef.het zou beter zijn om sneller een update te krijgen.
Kachelonderdelen die ik nergens meer dacht te vinden waren hier nog beschikbaar

m franke

goed

pakkingset is niet compleet en geen aanduiding voor de plaats van de pakkingen
assortiment

E

Redelijk

Kon het product wel vinden, duurde alleen Te lang om hier te komen.
Sneller leveren
Goed assortiment

G.M.'t Lam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

G.M.'t Lam heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 19 januari 2017

G.M.'t Lam

C 't Lam Dealer van diverse toonaangevende kachelfabrikanten en leverancier van Isoduct schoorsteenkanalen, dunwandige- en dikwandige- kachelpijpen

Bazeldijk 19

4231ZB Meerkerk

Marino

Heel goed.

Verzend kosten wat aan de hoge kant.
Alles perfect gevonden.
Snelle verwerking en goed verpakt en zeer snelle levering.

Verbanck

Verzenden van besteld artikel ondervond enige vertraging
ventilator sensor

Privé

SterSterSterSterLege ster

Men denkt mee, communiceert duidelijk en snel.
Ik kreeg de juiste link toegestuurd, ging prima

Particulier

Zeer vlotte bestelling en levering!

Zeer goede service

Afstandbediening
Klepje afstandbediening

Weerink Henry

Klopt volgens de beschrijving
Alles was duidelijk aangegeven.

Jonathan de Lang

Geen idee
Goed op de hoogte gehouden over het in bestelling zijn bij de leverancier.
Vlamkeerplaat pelletkchel

Jeroen

Duidelijke communicatie, breed assortiment

Geen verbeterpunten, ga zo door!!
Informeerde keurig toen bepaalde artikelen niet op voorraad waren. Erg prettig.
Nvt

Yves

Perfect

Goed product, sterke prijs.
Alles goed.

Vandeputte

Heel goed.

Artikel goed omschreven. Bij de vraag die ik stelde snelle reactie.
Alles was duidelijk.

pakkingset is niet compleet en geen aanduiding voor de plaats van de pakkingen
assortiment

E

Redelijk

Kon het product wel vinden, duurde alleen Te lang om hier te komen.
Sneller leveren
Goed assortiment