9.2 /10

checkbox98% beveelt G.M.'t Lam aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Jan Willem Besteman

Bij Richard konden wij terecht voor haard-onderdelen van onze Barbas die nergens meer te krijgen zijn. Heel erg fijn!

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.
Dit bedrijf was direct vindbaar.
Vriendelijke en deskundige ondernemer. Super service!
Product of service:
Achterwand lamellen en bodemsteen voor Barbas haard.

Verlaar

van Manen schoorsteenvegers

Fijn!

Communicatie!
NVT
Er is niet via de website besteld maar via de mail.

Particulier

Nette opvolging (plaat later geleverd)!
Product later geleverd, maar had te maken met de fabrikant.
Kachelrooster

Jk

Super!

Geen, nvt.
Snelle terugkoppeling, ook in de avonduren en in het weekend. Juist product voorgesteld aan de hand van geleverde foto's en info. Snelle, juiste verzending en levering.

Martin van den Brand

Mijn ervaring van de firma C’T Lam was een zeer positieve ervaring. Wij moesten voor onze in 1997 aangekochte Barbas openhaard de bodemsteen en het oude slotje wat totaal versleten was en gelijk maar een nieuw kachelkoord. Wij vroegen aan het bedrijf in Barneveld, waar wij de openhaard (Barbas Energa Elan 11 kw) gekocht hadden ons een nieuw slotje een kachelkoord en een ovensteen op te sturen. Het slotje was niet meer leverbaar en zelfs het kachelkoord stuurde zij niet op. Wij moesten maar langskomen of in de buurt van onze woonplaats een dealer van Barbas zoeken. Bij de website van Barbas Bellfires gekeken of er in onze buurt een dealer zat. Inderdaad gaf de website een paar dealers, helaas waren deze geen dealer meer. Foutje Barbas!! Wij kregen van de leverancier waar wij de deze openhaard gekocht hadden wel de informatie welk kachelkoord wij moesten bestelen. Helaas verkeerde maat. Op internet gezocht ben toen bij C’t Lam uitgekomen. Gebeld en de situatie uitgelegd, dit bedrijf liet mij foto’s van de openhaard opsturen omdat er meerdere types Barbas Energa Elan 11 kw waren. Daarna kregen wij keurig een e-mail met diverse linken zodat het gemakkelijk bestelt kon worden. Kreeg netjes advies over het slotje wat niet leverbaar was. Tevens informatie over dat dit bedrijf éénmaal per week de verzendingen doet. Wij hebben bij een metaalbewerker een slotje laten maken. Alles functioneert gelukkig weer keurig.

Gevonden via Kachelkoord met lengte 4 meter
Kennis van zaken, weet waar men het overheeft.
Kachelkoord ,ovensteen, lijm.

Y.V

Uitstekend

Zeer service gericht

rudie

SterSterSterHalve sterLege ster

het is wel correct . maar het was wel een verkeert onderdeel wat gestuurd is.

snel levering
zijn er niet
barbas 9 kw

Van Dijk

Heel goed geholpen met het probleem van onze waterhaard.

Goede service en meedenken
Verdamper en watertank

Jaroslav

Ik heb reserveonderdelen voor mijn SAEY 200+ fornuis in deze winkel gekocht. Alles is verkrijgbaar tegen zeer redelijke prijzen, de kwaliteit is goed en de communicatie vanuit de winkel verloopt vlot. De levering was ook snel - 10 dagen na bestelling werden de goederen in Slowakije bezorgd. Zeer tevreden, ik beveel deze winkel aan.

allemaal

Unilux parts

Hans

Prima geholpen via webshop e-mail verkeer

Zeer flexibel

G.M.'t Lam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

G.M.'t Lam heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 19 januari 2017

G.M.'t Lam

C 't Lam Dealer van diverse toonaangevende kachelfabrikanten en leverancier van Isoduct schoorsteenkanalen, dunwandige- en dikwandige- kachelpijpen

Bazeldijk 19

4231ZB Meerkerk

Jan Willem Besteman

Dit bedrijf was direct vindbaar.
Vriendelijke en deskundige ondernemer. Super service!
Product of service:
Achterwand lamellen en bodemsteen voor Barbas haard.

Verlaar

van Manen schoorsteenvegers

Fijn!

Communicatie!
NVT
Er is niet via de website besteld maar via de mail.

Particulier

Nette opvolging (plaat later geleverd)!
Product later geleverd, maar had te maken met de fabrikant.
Kachelrooster

Jk

Super!

Geen, nvt.

Martin van den Brand

Gevonden via Kachelkoord met lengte 4 meter
Kennis van zaken, weet waar men het overheeft.
Kachelkoord ,ovensteen, lijm.

Y.V

Uitstekend

Zeer service gericht

rudie

SterSterSterHalve sterLege ster

het is wel correct . maar het was wel een verkeert onderdeel wat gestuurd is.

snel levering
zijn er niet
barbas 9 kw

Van Dijk

Heel goed geholpen met het probleem van onze waterhaard.

Goede service en meedenken
Verdamper en watertank