9.2 /10

checkbox98% beveelt G.M.'t Lam aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Bert Kuipers

Bedrijf heeft een super service. Geven gevraagd goed advies en denken mee. Wij hadden een onderdeel wat was gebroken tijdens het transport. Het onderdeel werd zonder discussie nogmaals gestuurd.

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.
nee
Geven goed advies en lossen problemen snel op.
Barbas stenen voor in de haard

Brand

Uitstekend

Alles goed verzorgd
Kacheldelen

MHJ Mackloet

In een woord geweldig, na mijn vraag gelijk antwoord en hulp bij de bestelling. De volgende werkdag is het al bezorgd

Een snelle reactie. gelik alle formaliteiten op papier via de mail. ook alles op voorraad.
verbeterpunten nvt. Tips Ga zo door, dit kan niet verbetrd worden
Barbas Hamar houtkachel

Bulcke Marc

Perfecte afhandeling

Goede communicatie
barbasonderdelen
bodemstenen eco510 barbas speksteenkachel

Henk

Prima. Op tijd en volgens afspraak geleverd. Product op voorraad.

Overzichtelijke website. Producten op voorraad.
haard remplaat

Rien

Moeilijk te vinden Onderdeel gashaard op voorraad

Bellfire freebell mat
Onderdeel op voorraad en snel geleverd, prima communicatie
Met wat minder e-mails was het ook wel voor elkaar gekomen hoor!

Exploitatie bedrijf bemelen bv

SterSterSterSterLege ster

prima bestel en levrtijden

levrtijden keurig
mertik maxitrol

Johan Leenders

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Verkeerd materiaal gekregen past niet maar te duur om terug te sturen

Makkelijk bestellen maar past niet .
Materiaal opsturen wat past
Kon het makkelijk vinden.

Frans

Onderdelen voor de houtkachel besteld

Scherp geprijsd en juiste onderdelen
Schroeven , koord en lijm

Luuk Bunt

Had eerst via whatsapp contact over de (juiste) onderdelen voor mijn houtkachel, dat contact redelijk snel en plezierig.

Heb zelf een nieuwe rvs bout moeten kopen omdat de standaard bout te kort was. Mogelijk standaard langere bot leveren.
Prima website en klantvriendelijk

Fred

Beste ervaring met online koop. Gemakkelijke afspraken, snelle levering en prima materiaal.

Specifieke afspraken maken is mogelijk.
Barbas houtkachel onderdelen
Onderdelen barbas 65

John Meinders

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel positief. Het bestelde is snel en in goede staat ontvangen. Een vraag over een artikel werd snel opgepakt en beantwoord.

Ga zo door
Nvt
Het bedrijf is zeer klantvriendelijk in de correspondentie en behandelen van vragen

Dick

Hele goede service. De medewerker heeft veel moeite gedaan om de juiste onderdelen voor mijn Barbas kachel te vinden. Zeer tevreden. Bedankt Dick Rijnsaterwoude

Barbas kachelonderdelen.
Meedeken, ook na een aantal keren en toen het ingewikkeld werd welk type kachel ik nu precies had.
Binnenwerk Barbas kachel

G.M.'t Lam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

G.M.'t Lam heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 19 januari 2017

G.M.'t Lam

C 't Lam Dealer van diverse toonaangevende kachelfabrikanten en leverancier van Isoduct schoorsteenkanalen, dunwandige- en dikwandige- kachelpijpen

Bazeldijk 19

4231ZB Meerkerk

Bert Kuipers

nee
Geven goed advies en lossen problemen snel op.
Barbas stenen voor in de haard

Goede communicatie
barbasonderdelen
bodemstenen eco510 barbas speksteenkachel

Henk

Prima. Op tijd en volgens afspraak geleverd. Product op voorraad.

Overzichtelijke website. Producten op voorraad.
haard remplaat

Rien

Moeilijk te vinden Onderdeel gashaard op voorraad

Bellfire freebell mat
Onderdeel op voorraad en snel geleverd, prima communicatie
Met wat minder e-mails was het ook wel voor elkaar gekomen hoor!

Exploitatie bedrijf bemelen bv

SterSterSterSterLege ster

prima bestel en levrtijden

levrtijden keurig
mertik maxitrol

Johan Leenders

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Verkeerd materiaal gekregen past niet maar te duur om terug te sturen

Makkelijk bestellen maar past niet .
Materiaal opsturen wat past
Kon het makkelijk vinden.

Frans

Schroeven , koord en lijm

Luuk Bunt

Prima website en klantvriendelijk

Fred

Specifieke afspraken maken is mogelijk.
Barbas houtkachel onderdelen
Onderdelen barbas 65