9.7 /10

checkbox99% beveelt By Bineke aan!

Aminat

Super tevreden! Ik heb nu voor de derde keer een herinneringskist besteld en ben wederom weer heel blij met het resultaat. Vooral fijn om aan de hand van de preview nog eventuele aanpassingen te bespreken zodat het écht helemaal perfect wordt!

Kelly

Super tevreden, snelle service. Mooi bedrukt de naam op de Trixie rugzak.

Karlien

2 prachtige school tassen besteld van Fresk! Voor onze kids van 4 & 6! Heb voor beide een grote gedaan en echt helemaal top! Ze zijn er heel blij mee. Super snel bezorgd ook! Mooie kwaliteit. Hier gaan ze lekker mee naar school!

Martine de Vries

Heel erg blij met de mooie herinneringskist! Goede en snelle service.

Lotte

Enorm blij met de prachtige gepersonaliseerde herinneringskist van By Bineke. Hele mooie kwaliteit en bovendien ontzettend snel geleverd.

Rianne

Ik heb een herinneringskist voor mijn vriendin laten maken voor de geboorte van haar eerste kindje. De herinneringskist is erg mooi geworden en er was een snelle levering. Goed contact onderling en aanpassingen zijn mogelijk. Heel erg tevreden met het resultaat. De volgende keer zal ik weer bij Bineke bestellen.

M.E.

Heel blij met de mooie gepersonaliseerde rugtassen van Bineke! Hele snelle service, mooi aanbod en super gemakkelijk contact via whatsapp. Binnen een dag hadden we onze tassen al binnen! Bedankt, Bineke :)

Jacqueline

Wij wilde graag een herinneringen box laten maken. Nou is dat niet heel gek, want dat kan natuurlijk gewoon. Maar in ons geval was het voor een bijzondere maar ook verdrietige gebeurtenis. En moest het ook nog eens snel. En dat is gelukt. Zo fijn hoe er wordt meegedacht en gekeken naar het allermooiste resultaat. Dankbaar en heel blij met het eindresultaat en de geweldige service 😊

Annelieke Somers

Heel goed

kathy duyck

Ik heb 2 herinneringsboxen gekocht, om cadeau te geven voor een geboorte, heb de foto zelf bezorgd, het resultaat is prachtig, en vooral ook heel snel bezorgd, top service

Peeters

Super snelle service en zeer prettig contact via de app.

Jacqueline van Ledden

Een mooie herinneringenkist

Angela

Fijn contact en een super goede service. Binnen een dag al klaar. En het resultaat is prachtig. Heel blij mee!

Marjanne

Prachtige herinneringsdoos gekregen. De foto zit er heel mooi op en netjes afgewerkt. In de toekomst zou ik zeker er nog iets bestellen!

H.D

Heb al een aantal herinneringsdozen laten maken. Allemaal even mooi en van hele goede kwaliteit. De laatste is meegegaan naar de Toscane als huwelijkskado. Eigenaresse van het landgoed heeft er zelfs een foto van gemaakt. Als afbeelding op de doos is het kasteel gemaakt. Dit vond zij prachtig. Had dit nog nooit gezien.

By Bineke verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

By Bineke heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 4 maart 2020

By Bineke

Wanneer geeft iets een goed gevoel? Als er aandacht aan is besteed? Wanneer het ontwerp je verrast? Of als het echt van jou, dus heel persoonlijk is? By Bineke vindt all of the above. Met liefde maak ik persoonlijke producten, om cadeau te doen of om jezelf op te trakteren. Het assortiment is heel divers. Toch herken je al snel de gemeenschappelijke deler: het is altijd met zorg bedacht en met liefde samengesteld.

Aminat

Kelly

Super tevreden, snelle service. Mooi bedrukt de naam op de Trixie rugzak.

Karlien

Martine de Vries

Heel erg blij met de mooie herinneringskist! Goede en snelle service.

Lotte

Rianne

M.E.

Jacqueline

Annelieke Somers

Heel goed

kathy duyck

Peeters

Super snelle service en zeer prettig contact via de app.

Jacqueline van Ledden

Een mooie herinneringenkist