Roxanne
Ik heb voor mijn zusje een herinnering box besteld voor haar overleden zoontje. Een prachtige box. Zeer tevreden over. Ik zou het iedereen aanraden. Nogmaals bedankt ❤️
Voor de 5 de x een bewaarbox met geboorte kaartje besteld en weer heel tevreden over het resultaat. Over 6 mnd verwachten we nog een kleinkind en ook dit baby tje krijgt zijn of haar bewaarbox via By Bineke. Het contact verloopt heel gemakkelijk en de bestelling was binnen een paar dgn in huis. Top 👍
We kwamen er op de eerste schooldag van onze dochter achter dat haar rugzak te klein was. Na even zoeken op internet, vonden we een mooie rugzak bij By Bineke. Het verhaal via whatsapp aan haar uitgelegd, en de tas (inclusief geborduurde naam) kon de volgende dag al worden verzonden. Binnen 48 uur na het eerste contact, hadden we de rugzak al in huis! Super vriendelijke en vlotte service!
We hebben een herinneringenbox laten bestellen met als bovenkant het geboortekaartje van onze zoon. Het contact verliep heel fijn en snel ! We hadden het kistje super snel in huis ! Wij gaan hier nog vaker bestellen 🥰
Producten zijn super! Dol op gepersonaliseerde spullen. Eerder al de teddystoel gekocht die hier al jaren mega geliefd is! En na het krijgen van een schooltas hebben we deze week zelf een gymtas gekocht. Uiteraard alles met naam. Prachtige producten, borduring is mooi gedaan en snel verzonden. Communicatie (via Instagram) verloopt altijd prettig! Kortom: absolute aanrader! Geweldige webshop en gezicht daarachter :).
Erg tevreden! Snel en fijn contact via de app. De bestelling was goed verpakt. Blij met het resultaat.
Goed contact, mooie herdenkingskist, snelle levering!
Wauw, super mooie producten en de bedrukking is fantastisch!!
Per toeviel kwam ik op de site van By Bineke. Gelijk viel mijn oog op de herdenkings kisten. Onze zoon zou 30 zijn geworden en vond dit zo mooi om daar al zijn spulletjes in te kunnen doen. Ook gelijk een 2e besteld voor mijn pa dat ik alle kaarten en herinneringen erin kan doen. Deze mevrouw denk echt met je mee, en maak niet iets waar je niet tevreden over bent. Toen ze binnen kwamen kwamen de tranen ze zijn in het echt heel mooi zelfs met een foto van foto heeft ze heel duidelijke print kunnen maken. Nogmaals dankjewel 🙏
Vijf grote weekendtassen met naam erop besteld voor mijn kleinkinderen. Prachtige stevige tassen en namen mooi geborduurd. Daarnaast zeer prettig contact met Bineke via whatsapp en hele snelle levering. Zeer aan te raden. Dank Bineke!
Fijn, snel contact,goede kwaliteit
2 prachtige herinneringskisten ontvangen By Bineke. Heel snelle service. Op zondag een bestelling geplaatst en diezelfde zondagavond nog via WhatsApp een aantal berichtjes heen en weer om de beste kwaliteit te verzekeren. Slechts enkele dagen later, kreeg ik de 2 kisten thuis aan de deur geleverd. Bij het openen was ik echt superblij met het prachtige resultaat.Een ware aanrader!
Een prachtige herinneringen box met foto erop van mijn neefje besteld als kraamcadeau! Dezelfde avond (zelfs op zondag) kreeg ik al een proefdruk foto opgestuurd. Fijne communicatie, snelle levering en een prachtig scherpe foto op een mooie sterke box. Zeker een aanbeveling!
Ik heb een prachtige herinneringsbox ontvangen voor mijn kleindochter. Heel erg blij mee. Ze denkt mee en reageert snel!
Super goeie service. Erg tevreden mooi resultaat! Krijgt eerst netjes een foto te zien voordat de herinnerings kist gemaakt wordt! Zo ontzettend blij mee!
By Bineke verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
By Bineke heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed contact, mooie herdenkingskist, snelle levering!
Wauw, super mooie producten en de bedrukking is fantastisch!!
Fijn, snel contact,goede kwaliteit
By Bineke heeft de volgende resultaten bereikt: