9.7 /10

checkbox99% beveelt By Bineke en Hipperugzakken.nl aan!

Lisanne

Voor de 2e keer een mooie herinnering box besteld, snel geleverd en ziet er top uit!

Rikie Van den Heuvel

Heel goed

M. van Hoek

SterSterSterSterLege ster

Super leuke Hipperugzak zeker aan te bevelen voor kind als schooltas.

Manon Hofstede

Heel goed!

Suzan

Super leuk aanbod aan rugzakken van mooie merken. Naam er heel netjes op geborduurd. Heel blij met de aankoop als cadeautje én eentje voor m'n eigen kindje.

Jessica H.

Al meerdere keren zo'n mooie bewaarkist besteld. Fijn contact en goede en snelle service.

Mariska Permentier

Al meerdere herinneringskisten besteld! Hele goede kwaliteit, veel keuze en supersnelle levering 🤩

Stefanie

Mega snelle levering, makkelijke website in gebruik, goede omschrijving van de tassen!

J.C.

Bij vragen snelle reactie terug. De naam is netjes op de tas gestikt. De tas werd snel verzonden en thuis geleverd.

Linda Bertrand

SterSterSterSterLege ster

Product was exact hetzelfde als op het weergegeven voorbeeld. Heel mooi ! Mooi en verzorgd verpakt. Pakket werd op tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar ! Dank jullie wel voor de goede service. Veel liefs, Linda

Maartje

Super tevreden! Al meerdere keren een herinneringskist besteld en elke keer tevreden. Super snelle service en altijd precies naar wens!

Corryne Dijsselbloem

Denkt met je mee. Heel snel verzonden en top product

Vera

De theedoos bedrukt met bedrijfslogo is heel mooi geworden!

Celine

Heel blij met de A diploma ketting. Hele mooi kwaliteit en de communicatie is top! Binnen 2 dagen had ik ze al binnen.

Gijbels Greet

Het was de eerste keer dat ik hier een bestelling plaatste. Bineke heeft dit super goed gedaan. Ik heb eerst een proef toegestuurd gekregen hoe mijn herinneringskoffer eruit zou zien. Dit was super goed gedaan. Waarop een snelle levering plaats vond. Ik ben zeer tevreden en zal zeker nog een bestelling plaatsen. Greet

By Bineke en Hipperugzakken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

By Bineke en Hipperugzakken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 4 maart 2020

By Bineke en Hipperugzakken.nl

By Bineke is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in gepersonaliseerde cadeaus. In de loop der jaren groeide het assortiment, met name de collectie gepersonaliseerde rugzakken werd steeds uitgebreider en populairder. Om deze collectie beter tot zijn recht te laten komen, heeft By Bineke in 2026 een nieuwe webshop gelanceerd: Hipperugzakken.nl. Hipperugzakken.nl is een onderdeel van By Bineke en richt zich volledig op het aanbieden van hippe, gepersonaliseerde kinderrugzakken.

Haren Gn

Lisanne

Rikie Van den Heuvel

Heel goed

M. van Hoek

SterSterSterSterLege ster

Super leuke Hipperugzak zeker aan te bevelen voor kind als schooltas.

Manon Hofstede

Maartje

Corryne Dijsselbloem

Denkt met je mee. Heel snel verzonden en top product

Vera

De theedoos bedrukt met bedrijfslogo is heel mooi geworden!

Celine

Gijbels Greet