Rosan Mulder
Fijn contact en hele snelle levering. Prachtige tas voor mijn oudste dochter. Hier gaan we de volgende tas ook zeker bestellen.
99% beveelt By Bineke en Hipperugzakken.nl aan!
99% beveelt By Bineke en Hipperugzakken.nl aan!
Hele lieve meid, bestelling vorig jaar vlot binnengekregen. De rugzak ging al snel kapot maar Bineke heeft kosteloos een vervangende tas opgestuurd, zou haar zeker aanraden!
Na vraag gedaan over de grote van de rugtas. Snel antwoordt na bestellen zelfde dag nog verzonden ook heel snel binnen. Super service. Raad het iedereen aan om een tas te bestellen of je hem nou met of zonder naam wilt het kan er allemaal.
Voor onze oudste twee meisjes al 8 jaar de fresk rugtas, nog steeds heel mooi en fijn! Onze jongste wordt bijna 4 , natuurlijk weer zo’n mooie rugtas ook voor haar. Contact via de app heel fijn en snel. De nieuwe site hipperugzakken is heel mooi en overzichtelijk. Leuk om zoveel kleuren garen te kunnen kiezen. Snelle levering 😀 En weer super blij met deze tas. Ik koos de butterfly met cognac garen. Echt een vrolijke leuke tas mooie kleuren! Op naar de basisschool !🌸🦋
Ruime keuze uit tassen, voor ieder wat wils. Contact is erg prettig en snel.
Super! Ik wilde graag weten of de rugtas met naam op tijd zou binnen komen, ik kreeg direct antwoord en ze kon me ook direct vertellen dat deze op voorraad was! De levering was super snel en ruim op tijd. Bedankt voor het fijne en persoonlijke contact, en natuurlijk voor de prachtige rugzak!
Mooie herinneringen kist voor mijn dochter besteld. Zeer snelle en persoonlijke service.
Grote collectie rugzakken van leuke merken, moeilijk om een keuze te maken! Fijn om te zien hoe de naam op de rugzak wordt geborduurd en dat je zelf een keuze kunt maken uit verschillende lettertypes en kleuren. Super snel geleverd! Top!
Super leuke rugtas van goede kwaliteit, gepersonaliseerd en een heel fijn contact! Persoonlijke benadering en snelle levering🙏🏻
Fijn contact, super snelle levering en mooi product!
Wij hebben als kraamkado een herinneringenkist met het geboortekaartje laten maken door Bineke. Wij waren heel tevreden met het eindresultaat. Goed contact met Bineke gehad per mail en whatsapp. Eerst een proefdruk ontvangen. En op ons verzoek ook super snel geleverd.
Mooie herinneringskist besteld voor een geboorte. prachtige kado, snelle service en fijn contact.
Superleuk contact gehad met Bineke! Ze heeft een mooie, goed overzichtelijke website en een heel uitgebreid aanbod. Mijn zoon is erg blij met zijn mooie tas met zijn naam erop!
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met deze website. De site is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het bestellen van de schooltassen heel gemakkelijk ging. Wat ik vooral handig vond, is dat je vooraf een voorbeeld kunt bekijken van hoe de naam op de tas geborduurd wordt. Je kunt zelf verschillende lettertypes en kleuren kiezen, waardoor je precies ziet hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Daarnaast kun je via de website ook snel contact opnemen via WhatsApp als je vragen hebt. Dat maakt het extra makkelijk en persoonlijk. Inmiddels heb ik de rugzakken binnen en ze zijn echt prachtig geworden! De borduring ziet er netjes uit en de tassen zijn van mooie kwaliteit. Ik ben erg tevreden en zou deze website zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar gepersonaliseerde schooltassen.
Wij mochten als een van de eerste de nieuwe website testen en ik was er zeker over te spreken! Het is een mooie en overzichtelijke website en het bestelproces verliep top. Onze zoon is erg blij met zijn gepersonaliseerde rugzak!
By Bineke en Hipperugzakken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
By Bineke en Hipperugzakken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
By Bineke en Hipperugzakken.nl
Haren Gn
Ruime keuze uit tassen, voor ieder wat wils. Contact is erg prettig en snel.
Fijn contact, super snelle levering en mooi product!
By Bineke en Hipperugzakken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
By Bineke en Hipperugzakken.nl