Karel
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Sterke punten
- goede service after sales
produit conforme à ma demande
Snel en goed geleverd
Goed, gewoon besteld en gekregen.
keurig geholpen, snel terug gereageerd met duidelijk informatie en goed meedenkend, en ze hebben kennis over de producten die ze verkopen.
Erg goed, Binnen een dag had ik wat ik wilde in huis.
Ik had niet de juiste LED strips besteld en werd daarop geattendeerd ,waarna vlot mijn bestelling werd aangepast en verstuurd. Werd met mij meegedacht en direct een goed advies en een oplossing geboden. Daarom heb ik het adres bewaard ,zodat ik elke volgende bestelling bij jullie zal plaatsen.
Snelle levering, goede service. Precies de kleur die ik zocht voor achter mijn nieuwe kast.
Super
Prima. snelle levering en bestelling in goede orde ontvangen.
Prettig geprijsd en via de brievenbus geleverd. Dit laatste is vaak niet mogelijk maar bij BuyLEDStrip kan dit gelukkig wel.
Snelle levering en prima ondersteuning via mail
Zeer positief
Voor een tube Dowsil lijm (professioneel) veruit de goedkoopste die ik kon vinden. Ook nog snel geleverd. Top!
BuyLEDStrip.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BuyLEDStrip.com heeft de volgende resultaten bereikt:
produit conforme à ma demande
Snel en goed geleverd
Goed, gewoon besteld en gekregen.
Erg goed, Binnen een dag had ik wat ik wilde in huis.
Super
Prima. snelle levering en bestelling in goede orde ontvangen.
Snelle levering en prima ondersteuning via mail
Zeer positief