Rick Greven
- Product of service:
- Buttons
goed
Heel fijn....snelle levering en goede communicatie.
Vriendelijke, professionele en snelle service.
Zakelijke bestelling gedaan. Heel tevreden mee; snel verstuurd en goede prijs-kwaliteit .
goede snelle levering; mis wel een "button generator"waarbij je direct je button zelf kunt ontwerpen....
Prima kwaliteit/prijsverhouding. Mails van Buttonpromotion komen in spam terecht, hier moeten jullie echt wat aan doen, vertraagd levering erg.
Mooi en compleet product!
Goed product en goede service!
Top zoals gewoonlijk. Goede en strakke communicatie. Mooie producten!
Netjes en op tijd!
Gewoon goed
Via Buttonpromotion buttons besteld. Super kwaliteit!
Super
De buttons die ik besteld heb zien er goed uit, precies zoals bedoelt. Het proces van bestellen (inclusief uploaden afbeelding en de check hoe de button eruit komt te zien) verloopt meer dan prima.
Buttonpromotion verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Buttonpromotion heeft de volgende resultaten bereikt:
goed
Heel fijn....snelle levering en goede communicatie.
Vriendelijke, professionele en snelle service.
Mooi en compleet product!
Goed product en goede service!
Top zoals gewoonlijk. Goede en strakke communicatie. Mooie producten!
Netjes en op tijd!
Gewoon goed
Via Buttonpromotion buttons besteld. Super kwaliteit!
Super
Buttonpromotion heeft de volgende resultaten bereikt: