Carnavalvereniging
Vlotte communicatie. Drukproef volgde snel na bestellen. Daarnaast hele aardige dames die met je meedenken als je niet uit het ontwerp komt
- Product of service:
- Carnaval buttons
Goede kwaliteit buttons, beter dan plastic buttons die ik eerder besteld heb bij een ander bedrijf
Goede kwaliteit naambadges met sterke magneet. Levering geheel volgens afspraak
Goede hulp gekregen bij mijn ontwerp en een stuk goedkopere offerte gehad dan bij andere buttonleveranciers
Ik had snel buttons nodig, omdat andere partijen uiteindelijk te duur waren en niet snel konden leveren. Libby heeft mij goed geholpen en zelfs voorrang gegeven tijdens de productie! Echt een aanrader
Goed, snelle levering en fijn persoonlijk contact.
Zeer goed!
prima en goed contact. Men reageert snel op mails etc.
Prima! Snelle levering en goede service
goed
Uitstekende ervaring met Buttonpromotion. Mooi ontwerp buttons and perfecte aflevering.
Erg snel en mooi resultaat!
Prima!
Bijzonder prettig geholpen. Een welgemeend compliment is hier zeker op zijn plaats.
Hulpvaardig en kwaliteit
Buttonpromotion verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Buttonpromotion heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede kwaliteit naambadges met sterke magneet. Levering geheel volgens afspraak
Goed, snelle levering en fijn persoonlijk contact.
Zeer goed!
prima en goed contact. Men reageert snel op mails etc.
Prima! Snelle levering en goede service
goed
Erg snel en mooi resultaat!
Prima!
Hulpvaardig en kwaliteit