Hospice Krimpenerwaard
- Product of service:
- Naambadges
Goede vriendelijke services
Top - snelle service, scherpe prijzen, goede kwaliteit!
Duidelijke en correcte informatie
Super goed geholpen en korte lijntjes, Fijn!
Gewoon super goed
Fantastisch! Ze denken mee, en leveren snel en mooie buttons.
Product, levering en service prima
Accuraat, meedenkend en prettige communicatie
Prachtig eindresultaat, leuk dat je 4 ontwerpen mag inleveren en super snelle levering!
goede kwaliteit
Goede communicatie vooraf. Klantgericht. Proefdruk in overleg en mooie buttons!
100 buttons laten maken. Dit ging soepel via de website. Resultaat is ook precies wat ik verwachtte.
Hele goede ervaring met dit bedrijf. Mooi geproduceerde buttons, ontvangen wanneer afgesproken was en goed verpakt.
Prima!
Buttonpromotion verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Buttonpromotion heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede vriendelijke services
Top - snelle service, scherpe prijzen, goede kwaliteit!
Duidelijke en correcte informatie
Super goed geholpen en korte lijntjes, Fijn!
Gewoon super goed
Fantastisch! Ze denken mee, en leveren snel en mooie buttons.
Product, levering en service prima
Accuraat, meedenkend en prettige communicatie
goede kwaliteit
Goede communicatie vooraf. Klantgericht. Proefdruk in overleg en mooie buttons!
Prima!
Buttonpromotion heeft de volgende resultaten bereikt: