Sander vd Venn
- Product of service:
- Carnavals buttons
Snel en goed reageren op mijn wensen
Superfijne samenwerking, met geweldige resultaten.
Top
Heel veel buttons besteld, allemaal top in orde. Prijs-kwaliteit is super
Snelle levering komt zijn afspraken na
Positieve ervaring, goede prijs kwaliteit verhouding, goede service en goede levering.
Hele lieve mensen die klaar staan je te helpen
Goed! Makkelijk en snel. Goeie communicatie en updates via de mail dat vond ik fijn. En persoonlijk.
Prima, snel en adequaat
Al meerdere jaren bestellen we bij Buttonpromotion onze buttons voor carnaval. Duidelijke website, snelle levering en schappelijke prijzen. Kwaliteit van de buttons is goed.
Super goede ervaring met Button Promotion. Goede service. Mooi eindproduct. Top!
Prima. Geleverd volgens afspraak
Prima, leuk contact. Jammer dat ik elders, bij goede vriend, een betere drukproef moest laten maken!
Mega fijn bedrijf, reageren snel en denken met je mee. Al voor het derde jaar op rij hebben wij buttons voor carnaval besteld en ze zien er top uit.
Prima mooie button goede levering.
Buttonpromotion verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Buttonpromotion heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en goed reageren op mijn wensen
Superfijne samenwerking, met geweldige resultaten.
Top
Heel veel buttons besteld, allemaal top in orde. Prijs-kwaliteit is super
Snelle levering komt zijn afspraken na
Hele lieve mensen die klaar staan je te helpen
Prima, snel en adequaat
Prima. Geleverd volgens afspraak
Prima mooie button goede levering.
Buttonpromotion heeft de volgende resultaten bereikt: