Bluegunbooks and Guntime
- Sterke punten
- Snelle reactie nadat een file niet was aangekomen.
duidelijk
Zeer positief: goede website met prettige ontwerptool
Heel goed ervaring heb ik met businessstickers
Goede communicatie, snelle afhandeling.
Makkelijk benaderbaar en goed geholpen
Nooit meer !!!
Zeer positief, goede opvolging
Goede service en supersnelle levering!
Meedenkend, accuraat en vriendelijk
Erg goed geholpen
Super mooie stickers
Aantal autosticker besteld in diverse formaten. Geleverd geheel naar verwachting met keurig uitgesneden logo.
Prima gelopen
Businessstickers.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Businessstickers.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Businessstickers.nl
F.B. Deurvorststraat 43
7071BG Ulft
duidelijk
Zeer positief: goede website met prettige ontwerptool
Heel goed ervaring heb ik met businessstickers
Goede communicatie, snelle afhandeling.
Makkelijk benaderbaar en goed geholpen
Nooit meer !!!
Zeer positief, goede opvolging
Goede service en supersnelle levering!
Meedenkend, accuraat en vriendelijk
Erg goed geholpen