Justin Broekhuizen
- Product of service:
- Terras tegels 60x60x4
Snelle levering en een uitstekende kwaliteit!
Supper bedrijf doe inmiddels bijna 3 jaar zaken met ze echt zeer tevreden!
Online besteld. Keurig bevestigd en netjes bezorgd.
Mijn ervaring was super bij Buitenbart Ik werd heel goed geholpen bij hun hoofdkantoor in IJsselmuiden met het uit kiezen van de bestrating tot het grind voor de oprit. Ze denken goed met je mee en kijken goed mee naar de indeling van jouwn tuin.
Super blij mee met de tegels. Top kwaliteit!
Topp
Mooie tegels zeer vlot geleverd.
Snelle levering prima kwaliteit
Ging perfect met de bestelling,en de aflevering ging goed,dus met een WOORD EEN PRIMA BEDRIJF WEL 5 STERREN WAARD.
Het hele proces van het kopen tot leveren was een soepel proces. We zijn langs gegaan bij de winkel om te kijken, hebben de tegels online besteld en het is super geleverd. Het contact was erg prettig en doorzichtig. Zeker een aanrader!
Heel snel geleverd en we zijn blij met het geleverde product.
Snel, efficiënt en vlekkeloos
Fantastische service en mooie bestrating gekocht.
Correcte levering vriendelijke chauffeur
Buitenbart verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Buitenbart heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering en een uitstekende kwaliteit!
Supper bedrijf doe inmiddels bijna 3 jaar zaken met ze echt zeer tevreden!
Online besteld. Keurig bevestigd en netjes bezorgd.
Super blij mee met de tegels. Top kwaliteit!
Topp
Mooie tegels zeer vlot geleverd.
Snelle levering prima kwaliteit
Heel snel geleverd en we zijn blij met het geleverde product.
Snel, efficiënt en vlekkeloos
Fantastische service en mooie bestrating gekocht.
Correcte levering vriendelijke chauffeur
Buitenbart heeft de volgende resultaten bereikt: