Jonker
Gemakkelijk te bestellen via de internetsite van Buitenbart ook het afrekenen gaf geen problemen. En ook het terug koppelen via de mail en WhatsApp liep perfect net zoals het afleveren ging correct door een zeer vriendelijke chauffeur.
Keurig gebracht en gebelt vooraf bij neerzetten bij huis
fantastisch geholpen aan de telefoon heel erg super ook de levering ging perfect heb zelfs de zelfde dag nog een bestelling gedaan
Snelle levering, goede communicatie
Goede service
Prima geregeld en goed op de hoogte gehouden!
Goede service, nemen alle tijd die er nodig is. Denken mee. Staan altijd klaar voor een goed advies.
eenvoudig contact met klantenservice, zoals afgesproken kort van tevoren melding van aankomst. snelle levering
Allemaal goed geregeld alleen jammer dat m’n buurman en wij beide de transportkosten moesten betalen.Had netjes geweest als dat was verrekend. Verder keurig!
Vriendelijk geholpen op locatie in Emmeloord. Levering tot op de dag nauwkeurig geleverd. Helemaal top!
Top, goede feedback op vragen en mooi produkt.
Erg behulpzaam
Keurige en duidelijke communicatie, goede producten
Via website tuintegels bestelt, dat ging heel gemakelijk. Naderhand nog telefonisch contact omdat ik vragen had over de levering en die werden prima beantwoord.
Buitenbart verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Buitenbart heeft de volgende resultaten bereikt:
Keurig gebracht en gebelt vooraf bij neerzetten bij huis
Snelle levering, goede communicatie
Goede service
Prima geregeld en goed op de hoogte gehouden!
Top, goede feedback op vragen en mooi produkt.
Erg behulpzaam
Keurige en duidelijke communicatie, goede producten