D. Hendrick
- Product of service:
- Schellevis producten
Snel, efficiënt en vlekkeloos
Fantastische service en mooie bestrating gekocht.
Correcte levering vriendelijke chauffeur
Snelle levering! En prijs kwaliteit in Balans!
Fantastische service. Snelle levering. Prachtige tegels van 60x60 gelegd.
Erg prettig geholpen en top bezorgd!
Prettige ervaring! Jullie hebben een ruime keuze in buitentegels en via de webshop besteld. Dat ging heel makkelijk en was erg duidelijk.
Prima een warme begrijpende eigenaar die meneer buitenbart
Positieve ervaring bestellen was makkelijk. Aanpassen van de bestelling deden ze ook niet moeilijk over. Bezorger was ook top aardige chauffeur
In 1 woord: GEWELDIG! Goede kwaliteit, service en aflevering. Inmiddels 2 x wat besteld en ga zeker vaker terugkomen :)
Doet niet te moeilijk over verzenden in vergelijk met concollega’s
Super bedrijf
Online prima, vriendelijke en kundige chauffeur, goede levering en snel.
Fantastisch goed bedrijf! Duidelijk in communicatie, ik kwam wat tegels te kort. Na een belletje kon ik ze gratis afhalen. Fijne service!!
Klasse! Snel geleverd en een nette chauffeur. Bestellen ging gemakkelijk. Ik had zelf wat over het hoofd gezien en via whatsapp contact opgenomen. Daar kreeg ik erg vlot reactie op.
Buitenbart verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Buitenbart heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel, efficiënt en vlekkeloos
Fantastische service en mooie bestrating gekocht.
Correcte levering vriendelijke chauffeur
Snelle levering! En prijs kwaliteit in Balans!
Fantastische service. Snelle levering. Prachtige tegels van 60x60 gelegd.
Erg prettig geholpen en top bezorgd!
Prima een warme begrijpende eigenaar die meneer buitenbart
Doet niet te moeilijk over verzenden in vergelijk met concollega’s
Super bedrijf
Online prima, vriendelijke en kundige chauffeur, goede levering en snel.
Buitenbart heeft de volgende resultaten bereikt: