Hans van Dongen
- Product of service:
- glazen bokaal
Snelle service!
Mooi
Snelle levering maar afwerking van plakkers op medaille echt niet top. Heel veel bubbels waardoor moeilijk te lezen en zit er niet mooi uit. Echt spijtig
Verrassend
Snelle levering goede kwaliteit - prijs verhouding
Hartstikke goede service en productie.
Snelle en perfecte levering. Verzendkosten erg duur
Zeer mooie medailles voor een mooie prijs . Zorgvuldig verpakt en een snelle verzending. Zeer tevreden.
Snelle levering, prima prijs
Snelle en correcto levering
Goed en precies zoals omschreven
Hele mooie troffee gekocht
Altijd netjes verzorgt
goed
Budgettrophy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Budgettrophy heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle service!
Mooi
Verrassend
Snelle levering goede kwaliteit - prijs verhouding
Hartstikke goede service en productie.
Snelle en perfecte levering. Verzendkosten erg duur
Snelle levering, prima prijs