Kees
- Geen
- Sterke punten
- Snelheid
Goed, Budgetplan komt zijn afspraken netjes na
Goed. Wij hebben een oven gekocht, echter bij het uitpakken bleek dat de oven flink wat schade had, aan de bovenzijde. De afdekplaat voor bescherming van de onderdelen was ingedeukt. Het leek of er bij het bedrijf wat was opgevallen. Zelf heb ik het maar een beetje uitgedeukt en de oven getest of hij het naar behoren deed. Het is jammer dat dit niet gemeld was aan mij, ik neem aan dat goederen bij binnenkomst worden gecontroleerd. (Ik heb eventueel een foto van de schade, mocht daar interesse voor zijn)
Fijne keukenzaak, nemen de tijd bij het uitzoeken van de keuken, totaal niet opdringerig. vriendelijk en goed geholpen. Levering verliep ook prima, probleempje met het aanrechtblad is serieus en super goed opgepakt en opgelost. Dank!
Goed, nemen de tijd
Uitstekend
Goede ervaring . Zonder probleem een vaatwasser telefonisch besteld. Volgende dag als afgesproken geleverd. Dank voor het vertrouwen! Super
Mijn ervaring met Budgetplan op het gebied van garantie en klantenservice is zeer teleurstellend geweest.
Aankoop vaatwasser
Vriendelijke medewerker aan de tel gehad en samen de kookplaat besproken welke het moest worden. Was verwarrend op internet maar hij legde het duidelijk iuit wat de verschillen waren.
Fijn contact in de winkel en goede service bij een klein probleempje
vriendelijk personeel en goed informatie
zeer goed
Top
Budgetplan Winkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Budgetplan Winkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed, nemen de tijd