Carla Geurts
- Verbeterpunten of tips
- Geen verbetertips.
- Sterke punten
- Scherpe prijs voor de aangekochte artikelen, snelle levering.
Wordt hier klantvriendelijk geholpen en hele goede service
Een fijn bedrijf, wij hebben al het keukenapparatuur bij budget gekocht. En de vorige apparaten ook. Ze hebben veel op voorraad en kunnen snel bezorgen vaak de volgende dag al
oke
Grote keuze
De communicatie was kort en direct; geen poespas. De levering was snel en correct. Het enige min-punt was de verlichting van de combi-magnetron: de lamp was kapot.
Zeer vriendelijk behulpzaam, en verstand van zaken, goede informatie, volop keuzes.
Professioneel en goed geholpen
Prettig bedrijf met vriendelijke medewerkers
Goed geholpen en snelle levering
Prachtige keuken gevonden met onwijs fijne service van Perry! Dank je wel
redelijke prijzen, wel wat moeite gekost om in de winkel mijn wensen duidelijk te maken, 1 item waar ik een offerte voor had en aangaf te willen hebben werd tijdens mijn bezoek verkocht, was het laatste, levertijd lang, moest het elders kopen voor 100 euro meer
Budgetplan Winkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Budgetplan Winkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Wordt hier klantvriendelijk geholpen en hele goede service