9.3 /10

checkbox98% beveelt Budgetkar.nl aan!

Kris

SterSterSterLege sterLege ster

word altijd vriendelijk geholpen door het total personeel reserveren en huren gaat gemakkelijk

Hoe ben je over Budgetkar te weten gekomen?
ik ken budgetkar van uit het dorp, ik woon mijn hele leven al in haren.
Wat zouden we beter kunnen doen?
staat van onderhoud is soms wel wat gebrekkig, lege banden en falende verlichting. of losse spatborden. ik meld de gebreken na he terug brengen maar in mijn ervaring word daar weinig mee gedaan.

Antwoord Budgetkar.nl

Hallo Kris, bedankt voor je eerlijke review. Kar 162 (die jij mee had) is misschien wat aan de oude kant, maar technisch in orde. Bij de laatste controle voor jouw reservering (5 dagen daarvoor) werkte alle verlichting, was de bandenspanning in orde en was er ook niets aan de hand met de spatborden. Dat daar nu problemen mee zijn, zou dan waarschijnlijk in het weekend gebeurd moeten zijn. Hoe dan ook, we gaan daar zsm naar kijken en alle feedback wordt wat dat betreft meegenomen. Gr. Duco

Mandis

Wat een lieve behulpzame mensen werken daar. Een schouderklop voor hun. De aanhanger lekker goedkoop helemaal perfect. TOPPIE Dora

Eerder gehuurd!😃

prima

niets
zit toevallig om de hoek

J. Bruiniers

Van te voren even gekeken op de website welke kar ik wilde huren, daarna gebeld om deze te reserveren. Goede service en prijzen, en grote keuze uit aanhangers geschikt voor welke klus je ook gaat doen. Ik kom hier zeker weer eens een aanhanger huren. Jelte Bruiniers

Hoe ben je over Budgetkar te weten gekomen?
Dat wist ik al. Ik tank daar ook regelmatig.

Fred

Goed en makkelijk geregeld

Geen idee
Internet

Bram

Vriendelijk en efficient

Hoe ben je over Budgetkar te weten gekomen?
Huur wel vaker een trailer daar. Altijd goed.

Jan

Top! De aanhanger was goed onderhouden en het is makkelijk te reserveren via de site.

Hoe ben je over Budgetkar te weten gekomen?
Heb al vaker een kar gehuurd op deze locatie en we wonen er vlakbij .
Niks , ga zo door

Marc

Prettig bedrijf mooie karren om te huren

Via internet

Michael

Alles ging prima. Bleek dat ik mijn sleutels in de container met spanbanden heb laten liggen. De medewerkster heeft de sleutels per post nagestuurd. Dus een dikke compliment.

Niets

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Verhuur is efficient online, service bij tankstation prima,

Bij de benzinepomp
Wat zouden we beter kunnen doen?
De bak met spanbanden was een rommeltje, niks paste op elkaar , kortom niet bruikbaar. Uiteindelijk met knopen ons gered. Dit moeten jullie echt verbeteren. Een volgende keer zal ik vooraf controleren en wat ik nu kreeg niet accepteren.

Antwoord Budgetkar.nl

Hallo Frank, bedankt voor je recensie. We gaan zsm even bij het verhuurpunt kijken en al dan niet de spanbanden vervangen (en ook klanten er beter op wijzen dat ze de spanbanden netter moeten inleveren). Groet Duco

Geantwoord op

Budgetkar.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Budgetkar.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 3 november 2025

Budgetkar.nl

Wil je een voordelige en betrouwbare aanhanger huren in Groningen of Drenthe? Bij Budgetkar.nl ben je aan het juiste adres! Al sinds 1990 bieden wij scherpe prijzen, een breed aanbod aanhangers, en zorgen wij ervoor dat elke aanhanger veilig en goed onderhouden is. Zo kun jij zorgeloos op weg!

Rijksstraatweg 227a

9752CA Haren

Kris

SterSterSterLege sterLege ster

Hoe ben je over Budgetkar te weten gekomen?
ik ken budgetkar van uit het dorp, ik woon mijn hele leven al in haren.

Mandis

niets
zit toevallig om de hoek

J. Bruiniers

Hoe ben je over Budgetkar te weten gekomen?
Dat wist ik al. Ik tank daar ook regelmatig.

Fred

Goed en makkelijk geregeld

Geen idee
Internet

Bram

Vriendelijk en efficient

Hoe ben je over Budgetkar te weten gekomen?
Huur wel vaker een trailer daar. Altijd goed.

Jan

Hoe ben je over Budgetkar te weten gekomen?
Heb al vaker een kar gehuurd op deze locatie en we wonen er vlakbij .
Niks , ga zo door

Harry