Heiko
Helemaal TOP!
- Hoe ben je over Budgetkar te weten gekomen?
Positief
Ik heb al vaker met ze samengewerkt en ben er zeer tevreden over. De service, aandacht en interactie zijn uitstekend en prettig.
Zeer positief
Top…huur regelmatig een aanhanger. Vriendelijke mensen en zeer betaalbaar
Goede, nette aanhangers voor zéér vriendelijke prijs. Vooral de hoge dichte aanhangers vind ik erg goed voor verhuizen. Vriendelijke medewerkers.
Zeer flexibel door vele wijzigingen voor het ophalen.
Erg gemakkelijk om te reserveren. Karren zijn netjes onderhouden waardoor je een veilig gevoel hebt. En niet al te duur.
Aanhanger is, voor mij, dichtbij op te halen met daarbij prima prijsstelling per uur. De betrokken medewerker bij het afhaaladres Total Energie Beijum Noord is uitermate vriendelijk en weet de administratie snel te regelen.
prima
Vriendelijke mensen, zeer voordelig
Gemakkelijk, vriendelijke en ook financieel aantrekkelijk. Fijn dat je per uur kunt huren. Top ervaring
Perfect was vroeger dan afspraak was geen probleem nieuwe kar en HEEL prijs vriendelijk
Budgetkar.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Budgetkar.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Budgetkar.nl
Rijksstraatweg 227a
9752CA Haren
Positief
Zeer positief
Top…huur regelmatig een aanhanger. Vriendelijke mensen en zeer betaalbaar
Zeer flexibel door vele wijzigingen voor het ophalen.
prima
Vriendelijke mensen, zeer voordelig