anonymous
Super
- Wat zouden we beter kunnen doen?
- Niets
Mooi concept.
Uitstekend
Prima kar, uitstekende service, vriendelijk en behulpzaam personeel
Super altijd keurig behandeld
Prima. Snel, goede karren, en een hoop verschillende karren, dus altijd wel een die goed is voor je klus.
Nette kar, vriendelijke medewerkers
Goede en nette bahandeling/hulp door personeel. Fijn dat dit zo dicht bij huis nog steeds kan en dan ook nog tegen een betaalbaar terief.
Gewellig
prima
Goed, soepel, snel geregeld en niet duur
Positief
Budgetkar.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Budgetkar.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Budgetkar.nl