Dik verkijk , Jaap Rasenberg
- Sterke punten
- de kosten
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Duidelijk webshop, nette afspraken gemaakt en op tijd geleverd
Alles netjes en op tijd geleverd
Zeer snel en correcte levering
Super
The ordering was very easy and smooth
Ik heb goede communicatie gehad. Ik had iets besteld online, en betaald. Ik werd gebeld dat het niet op voorraad was , maar pas 2 weken later. Maar daar kon ik niet op wachten vanwege mijn eigentimeschedule, dus we besloten om het te cancelen en ik kreeg netjes het geld teruggestort. Samenvattend ,vriendelijke goede service!
Prima bedrijf doet wat er verwacht van wordt
Koop isolatiemateriaal, steenwol, glaswol
Fantastisch!
prima, netjes op tijd geleverd
Bestelling gedaan via website. Nagebeld met vraag over levering. Werd goed geholpen. Ik kwam aan op locatie, de heren hadden allemaal pauze, maar er kwam gelijk iemand naar de balie om te helpen. In het magazijn hielp ook een jongen een paar minuten met inladen van mijn busje. Net bedrijf, goede prijs. Eindelijk weer eens waar en service voor je geld.
Snelle service, de juiste maat voor mijn klus. Sympathiek geholpen.
Budgetisolatieshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Budgetisolatieshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Budgetisolatieshop
Nijverheidsweg 19
4731 CZ Oudenbosch
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Duidelijk webshop, nette afspraken gemaakt en op tijd geleverd
Prima bedrijf doet wat er verwacht van wordt
Koop isolatiemateriaal, steenwol, glaswol
Fantastisch!
prima, netjes op tijd geleverd
Snelle service, de juiste maat voor mijn klus. Sympathiek geholpen.
Budgetisolatieshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Budgetisolatieshop