jm van de kar
- Sterke punten
- Goed geholpen
97% beveelt Budgetisolatieshop.nl aan!
Goede snel snel service
Goede website en het bestellen van artikelen gaat snel en eenvoudig.
Goede website en snelle levering
Budget isolatie levert aan ons al jaren isolaties. wij zijn zeer tevreden over het contact en de leveringen die altijd op tijd worden gebracht. Voor elk werk de juiste isolatie dat is waar budget isolatie heel fijn in meedenk.
Top spul en netjes geleverd
Het bedrijf is wel oké denk ik maar de transporteur waarmee ze samenwerken is zeer waardeloos. Wij hebben 3 maal een bestelling geplaatst en bij de laatste 2 leveringen zijn alleen maar problemen met uitleveren van de transporteur. Jl, 03- 06, hebben wij een bestelling gedaan en zijn nog steeds aan het wachten voor de levering. Ze komen gewoon niet opdagen!!!! Zoals het er nu naar uit ziet gaan wij nooit meer een bestelling plaatsen. Het heeft ons door het gebrekkig leveren alleen maar geld gekost!
Niet binnen de afgesproken termijn geleverd (5 ipv 1 dag), maar fout uiteidelijk goed hersteld.
Netjes
Goederen niet op de afgesproken datum geleverd. Dit lag niet aan Budgetisolatie, maar aan de vervoerder. Alles netjes opgelost.
Prima website
Transporteur was een pallet vergeten en die hebben ze de dag erna zelf geleverd.
Inmiddels al 3 x isolatie van gekocht en dit is goed bevallen
Snelle service, perfecte levering
Isolatie leek nat te zijn geweest en haalt zijn 160mm bij langer na niet
Budgetisolatieshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Budgetisolatieshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Budgetisolatieshop.nl
Nijverheidsweg 19
4731 CZ Oudenbosch
Goede snel snel service
Goede website en het bestellen van artikelen gaat snel en eenvoudig.
Goede website en snelle levering
Top spul en netjes geleverd