Jerry Gerritsen
Voor 13.00 in huis, volgende dag geleverd hebben ze niet waar kunnen maken. Vind ik zelf persoonlijk niet zo heel erg want snap dat het gekkenhuis is in de bouw aangezien ik zelf een stukadoorsbedrijf heb. Op woensdag besteld, om vervolgens te horen te krijgen dat het vrijdag wordt. Zit ik er vrijdag op te wachten, hoor ik dat het dinsdag wordt. Dan krijg ik te horen dat de 10cm platen van het merk dat ik besteld heb niet te leveren zijn, maar een ander merk van dezelfde kwaliteit wel & me dat vervolgens €40,- scheelt. Ik heb na een paar weken nog steeds geen verrekening ontvangen. Vervolgens heb ik aangegeven dat zodra jullie er zijn, mij even kunnen bellen aangezien ik voor een smalle stoep heb & achter een grote inrit met 350m2 tuin dus ik alle materialen via achter laat bezorgen zodat het niemand in de weg staat, vervolgens wordt het voor op de stoep geflikkerd wat de hele stoep blokkeert, ik meteen ruzie heb in de nieuwe buurt omdat er heel veel oudere wonen, om vervolgens eerder te moeten stoppen op het werk om alles in de regen naar achteren te moeten sjouwen. Ik ben met alles heel meedenkend & makkelijk, maar dit zijn basis dingen die verkeerd gaan. Zonde wat mij betreft want het is een jaren 30 woning waar nog een aanbouw achter komt van 50m2 waardoor ik beneden 100m2 oppervlakte krijg en daar de vloer nog moet isoleren, overal nog voorzetwanden moet zetten & ga isoleren en alle plafonds ook nog is geïsoleerd worden dus ik had nog aardig wat spullen moeten bestellen bij jullie. Ik heb foto’s gemaakt van hoe het op de stoep gezet is, mochten jullie interesse hebben in deze foto’s kan ik die zo opsturen.
- Sterke punten
- Het isolatiemateriaal zelf is top om mee te werken.