9 /10

checkbox97% beveelt Budgetisolatieshop aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Mariek

Goede raad

Bereikbaar en prima advies

Hans Wouda

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven. Pruts bedrijf. Bestel hier dakleer. Omdat ik het snel nodig had, zocht ik een bedrijf die de volgende dag kon leveren. In goed vertrouwen bestelling gedaan. Was op voorraad. Word ik de volgende dag gebeld dat dat ze helaas toch niet op voorraad zijn. Wel zijn er rollen die iets langer zijn , prima. Heb ik ze dan wel vrijdag binnen. Ja hoor geen probleem. Word ik de volgende dag weer gebeld. Sorry we kunnen ze niet versturen. Nou toen had ik dus een probleem die alles in het honderd stuurde. Beetje jammer.

Word netjes gebeld over de gang van zaken. Helaas geen mailtje als je de telefoon niet op kan nemen.

Wingsze Lung

Denken goed mee!

Komen met alternatieven

Driek

Leveren wat ze beloven

Ronald Borsboom

Voor de eerste keer wat besteld en niks op aan te merken

duidelijk,snel geleverd en keurige chauffeur.

Carlo Onderstal

Medewerker heeft goed meegedacht welke producten ik nodig heb.

Goede communicatie, goede levering

johan rijkeboer

Uitstekend. Bestelling online gemakkelijk. Leverdatum kan je kiezen. Goed geinformeerd door chauffeur belde keurig 30 min van tevoren was uitermate vriendelijk

Snelle levering. Levertijd zelf te bepalen

IBC Solutions

RDekkers

Telefonisch goed bereikbaar, heldere communicatie over levertijd. Prettige ervaring met de bestelling en kwaliteit van product was zoals verwacht. Bezorger dacht goed mee met het op locatie krijgen van levering.

Communicatie

Privé.

SterSterSterSterLege ster

Goed! Ondanks dat mijn gekozen Isolatie niet op voorraad bleek te zijn, hebben we vervolgens daarna kostenloos een vervangend vergelijkbaar product gekozen. Levering op tijd waardoor 'bouw' geen vertraging opliep.

Communicatie. Levertijd.

Yves Beckers

Goede prijs, duidelijke info, goede service en producten

Goede prijs, duidelijke info en afspraken nakomen

H.A. Bons

SterSterSterSterLege ster

Het materiaal werd op tijd volgens afspraak geleverd, maar ik kreeg van tevoren geen track en trace mail, waardoor het spannend was of het wel op tijd zou komen.

Op tijd

Dik verkijk , Jaap Rasenberg

goed ,duidelijk en snelle levering

de kosten

Budgetisolatieshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Budgetisolatieshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2016

Budgetisolatieshop

Wij zijn een leverancier van topkwaliteit isolatiemateriaal variërend van PIR isolatieplaten, EPS, XPS, Steenwol, Glaswol etc. Ons doel is om u te voorzien van duurzaam materiaal zodat u tegen een betaalbare prijs voor meer comfort in uw woning of bedrijfspand kunt zorgen. Als u uw huis isoleert, profiteert u van een aantal voordelen die direct impact hebben op uw woning en uw huidige energiekosten. Isoleren hoeft helemaal niet duur te zijn!

Nijverheidsweg 19

Driek

Leveren wat ze beloven

Ronald Borsboom

Voor de eerste keer wat besteld en niks op aan te merken

duidelijk,snel geleverd en keurige chauffeur.

Carlo Onderstal

Medewerker heeft goed meegedacht welke producten ik nodig heb.

Goede communicatie, goede levering

johan rijkeboer