Willem van Neck
- Sterke punten
- Netjes
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Vriendelijk en heldere afspraken
Zeer postitief, snel, eerlijke prijs, netjes geleverd.
Snel en eenvoudig te bestellen. En vlotte levering. Maw geen negatieve ervaring.
Top
uitstekend
Vochtplekken in isolatie. In een deel van de rockwoolplaten zaten natte plekken. Daar ik niet hele platen hele platen gebruikt heb maar stroken ervan viel het verlies mee. Het verklaard misschien wel de naam budgetisolatie..
Heel correct en vriendelijk geholpen!!
Zeer goed
Conform afspraak zijn de PIR isolatieplaten heel netjes op een pallet aangeleverd door een vriendelijke chauffeur. Er waren geen beschadigingen aan de platen.
Goede ervaring
De bestelling was niet compleet, na contact de volgende dag de rest van de bestelling ontvangen, zelfs binnen gezet.
Snelle service. Afgeleverd voor de deur.-
Beetje jammer dat niet alles wordt geleverd van de website. Losse osb platen kan je bestellen maar blijken niet vervoerd te kunnen worden, staat niks over op de website.
uitstekende service
Budgetisolatieshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Budgetisolatieshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Budgetisolatieshop
Nijverheidsweg 19
4731 CZ Oudenbosch
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Vriendelijk en heldere afspraken
Zeer postitief, snel, eerlijke prijs, netjes geleverd.
Top
uitstekend
Heel correct en vriendelijk geholpen!!
Zeer goed
Goede ervaring