9 /10

checkbox97% beveelt Budgetisolatieshop aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Willem van Neck

Vriendelijk en heldere afspraken

Netjes

Gert-Jan Hoos GJH Services

Steven (geen bedrijf)

Snel en eenvoudig te bestellen. En vlotte levering. Maw geen negatieve ervaring.

Zie vorige

uitstekend

VAKKENNIS EN SERVICE

Paul

SterSterSterSterLege ster

Vochtplekken in isolatie. In een deel van de rockwoolplaten zaten natte plekken. Daar ik niet hele platen hele platen gebruikt heb maar stroken ervan viel het verlies mee. Het verklaard misschien wel de naam budgetisolatie..

Heldere communicatie over levering.

Antwoord Budgetisolatieshop

Beste Paul, Hartelijk dank voor uw review. Uiteraard betreuren wij dit en wij streven er altijd naar om u als klant zo optimaal mogelijk te bedienen. Gelukkig heeft u de materialen alsnog goed kunnen gebruiken maar in dergelijke situaties denken (op voorhand) altijd graag met u mee. Team Budgetisolatie

Riel

Heel correct en vriendelijk geholpen!!

Reageren snel

valentin strauven

Zeer goed

Na 2 weken onderweg alles gedaan voor thuis levering. Top Merci Valentin

Jan Claessen

SterSterSterSterLege ster

Conform afspraak zijn de PIR isolatieplaten heel netjes op een pallet aangeleverd door een vriendelijke chauffeur. Er waren geen beschadigingen aan de platen.

Bij vragen over het product reageert de verkoop afdeling direct en naar tevredenheid.

ries Genderen

Goede ervaring

Prima materiaal geleverd

Shane

Daan Vos

SterSterSterHalve sterLege ster

De bestelling was niet compleet, na contact de volgende dag de rest van de bestelling ontvangen, zelfs binnen gezet.

Bestelling alsnog compleet geleverd

Milko Peterse

Snelle service. Afgeleverd voor de deur.-

Michel de W

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Beetje jammer dat niet alles wordt geleverd van de website. Losse osb platen kan je bestellen maar blijken niet vervoerd te kunnen worden, staat niks over op de website.

Scherpe prijzen, snelle service

Antwoord Budgetisolatieshop

Beste Michel, Hartelijk dank voor je reactie en genomen moeite voor de review. Uiteraard nemen wij jouw advies/tip ter harte zoals besproken. Mochten wij je in het vervolg nog ergens mee kunnen helpen horen we dit graag van je. Team Budgetisolatie

AVDP

uitstekende service

snelle en duidelijke communicatie

Budgetisolatieshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Budgetisolatieshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2016

Budgetisolatieshop

Wij zijn een leverancier van topkwaliteit isolatiemateriaal variërend van PIR isolatieplaten, EPS, XPS, Steenwol, Glaswol etc. Ons doel is om u te voorzien van duurzaam materiaal zodat u tegen een betaalbare prijs voor meer comfort in uw woning of bedrijfspand kunt zorgen. Als u uw huis isoleert, profiteert u van een aantal voordelen die direct impact hebben op uw woning en uw huidige energiekosten. Isoleren hoeft helemaal niet duur te zijn!

Nijverheidsweg 19

uitstekend

VAKKENNIS EN SERVICE

Paul

SterSterSterSterLege ster

Heldere communicatie over levering.

Riel

Heel correct en vriendelijk geholpen!!

Reageren snel

valentin strauven