6.8/10

(Bewerkt)

Super snelle service

N.v.t

Eisden

Een doucheschuifdeur gekost die in 1 maand en 2 weken glas barst. Glas is niet meer te verkrijgen. Moet een hele set kopen als ik een andere wil. Wat belachelijk is dat ze zeggen dat glas getest is,... Een doucheschuifdeur gekost die in 1 maand en 2 weken glas barst. Glas is niet meer te verkrijgen. Moet een hele set kopen als ik een andere wil. Wat belachelijk is dat ze zeggen dat glas getest is, maar toch slechte kwaliteit. Volgens mij is of de armatuur te strak of is de glas van slechte kwaliteit.

Goede kwaliteit artikelen bieden die lang mee gaan

Lange levertijd, slechte klantenservice

Klanten service

Ronduit triest

Totaal geen informatie over de levering. Na 2 maanden en vele telefoontjes en e-mails later weten ze nog steeds nog niet waar mijn bestelling is of wanneer deze geleverd kan worden. Ik als klant ben... Totaal geen informatie over de levering. Na 2 maanden en vele telefoontjes en e-mails later weten ze nog steeds nog niet waar mijn bestelling is of wanneer deze geleverd kan worden. Ik als klant ben steeds degene die contact moet opnemen. Telkens wordt me beloofd dat ze mij terug zullen contacteren maar dit gebeurt nooit. Ronduit triest. Ik heb ondertussen mijn bestelling geannuleerd en wacht nu mijn terugbetaling af.

A vd Berg

(Bewerkt)

Douchedeur besteld waarvan levertijd veel langer bleek dan op de website stond aangegeven. Hier reageerden ze nogal laconiek op.
Na de levering bleek er een deel te missen van de deur, er...
Na de levering bleek er een deel te missen van de deur, er zijn alleen glasplaten en aantal rubbers geleverd.
Contact opgenomen met klanten service die niks kunnen doen, me alleen maar konden doorverwijzen naar het contact formulier op de website. Na ongeveer 2 dagen zal er contact worden opgenomen!
Sorry hoor, na verlate levering heb ik monteur geregeld die m komt plaatsen en dan kan ik niet eens iemand spreken die iets weet. Echt te slechte service voor woorden!
Rest van deur (die nog in het magazijn bleek te staan) is na mijn mail wel snel geleverd, de volgende dag. Helaas was mijn monteur toen al weer bezet.
En na controle van nalevering bleek er alsnog een rubber te ontbreken.
Deze heb ik nog niet ontvangen, dus mijn douchedeur is nog steeds niet geplaatst

- Snelle nalevering nadat de helft in het magazijn was blijven staan
- medewerker met wie ik mailcontact had was vriendelijk

- Alles in 1 keer goed leveren (ik zit nu dus op de 3e levering te wachten van 1 douchedeur...)
- telefonische klantenservice die aanspreekbaar is op service
- levertijd correct...
- telefonische klantenservice die aanspreekbaar is op service
- levertijd correct weergeven op site

Op de site staat bij verschillende producten: vandaag besteld, morgen in huis. Helaas moesten wij ruim anderhalve week wachten waardoor we een hoop oponthoud hadden. En telefonische wachttijden zijn... Op de site staat bij verschillende producten: vandaag besteld, morgen in huis. Helaas moesten wij ruim anderhalve week wachten waardoor we een hoop oponthoud hadden. En telefonische wachttijden zijn echt niet normaal. 7 wachtenden voor me en dan na 49 minuten wachten nog steeds 3 voor me? Toen heb ik opgegeven.

Telefonische wachttijden verminderen en mail beantwoorden

Jeroen Kosterman

Wij hebben een poos geleden een aantal producten besteld. De wastafel meubel (kast) bleek gebroken te zijn, wat kan gebeuren. Na contact te hebben opgenomen met de klanten service, zitten wij na een... Wij hebben een poos geleden een aantal producten besteld. De wastafel meubel (kast) bleek gebroken te zijn, wat kan gebeuren. Na contact te hebben opgenomen met de klanten service, zitten wij na een week nog steeds te wachten op antwoord, laat staan de service die je van het bedrijf zou verwachten... in afwachting van antwoord zitten wij nu al een week langer zonder bruikbare badkamer omdat wij niet verder kunnen. Tot nu toe service van niks.

Het wastafel blad is niet defect

Als klanten die voor circa €1500 aan producten afnemen, verwacht je niet deze slechte service. Doe hier wat aan AUB.

Joriena braamkolk

Helemaal top hoor, prima spullen voor een leuke prijs, en snelle levering . Ik zeg doen dus......

Duidelijke website.

Gewoon zo doorgaan.

Elly

Prima product en snelle levering!

Duidelijke website

Geba Interieur

Perfecte dienstverlening en een duidelijke website

correcte levering