Henny Monster
Goed!!
89% beveelt Budget Ongedierte Bestrijden aan!
89% beveelt Budget Ongedierte Bestrijden aan!
prima
Denken mee om een oplossing voor het probleem te vinden.
Prima ervaring. Opmerking over product: als ik als klant zelfstandig 1:4 mijn mengsel moet maken, dan zou ik graag een fles krijgen waar op aangegeven staat hoeveel 1/4 is en tot waar ik hem moet vullen meg water. Deze fles is zo dik, dat ik de hoeveelheid niet goed kon zien en dus moest gokken, vind ik niet handig. Hopelijk verder goed product.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede ervaring
Prima overzichtelijke producten met goede beschrijvingen
Voor de eerste keer iets gekocht, maar het resultaat mag er zijn
Dezelfde avond dat ik het kreeg al twee muizen gevangen
ook 4 electronische muizenverjagers geprobeerd en nog altijd last ervan, teruggestuurd zoals via mail ontvangen, maar tot nu toe ons geld nog niet terug ontvangen, zal dit via onze bank proberen, dus, koop nooit iets van die firma !!!! krijg zelfs via mail altijd hetzelfde antwoord dat wegens ziekte collega de mails niet kunnen beantwoord worden, is nu toch al maanden !!!!!!!!! hier klopt iets niet, pas op !!!!
Product doet zijn werk. Dat was met andere middelen niet zo. 1 advies: hoe goed befoeld misschien er waren nu 3 losse spuitmonden bijgeleverd. Beter voor de kosten en het milieu om dat hooguit bij 1 te laten. Of de klant laten kiezen. Ik hoef ze niet.
snel besteld en snel bezorgd.
Goede website, goed en snel geleverd.
Werkt echt perfect, tegen muizen en ratten. Gebruikte altijd gif, maar gezien dit niet meer verkrijgbaar is, vond ik deze oplossing en had ik eerder moeten weten/doen. In de herfst komen bij ons(stolpboerderij omringt door sloten) de muizen en ratten naar binnen. Had altijd gif, maar dat gaf bij n dode rat lijkenlucht en kon de lijken niet traceren. Nu met de electrische apparaatjes nergens meer last van. Ik vind deze verkoper ook heel netjes, want bij defect apparaatje werd direct een nieuwe, geheel kosteloos opgestuurd.
Budget Ongedierte Bestrijden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Budget Ongedierte Bestrijden heeft de volgende resultaten bereikt:
Budget Ongedierte Bestrijden
Kievitsven 48
5249JJ Rosmalen
prima
Denken mee om een oplossing voor het probleem te vinden.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede ervaring
Prima overzichtelijke producten met goede beschrijvingen
Voor de eerste keer iets gekocht, maar het resultaat mag er zijn
Dezelfde avond dat ik het kreeg al twee muizen gevangen
snel besteld en snel bezorgd.
Goede website, goed en snel geleverd.
Budget Ongedierte Bestrijden heeft de volgende resultaten bereikt:
Budget Ongedierte Bestrijden