8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox88% beveelt Budget Ongedierte Bestrijden aan!

Hvg

Prima muizenvangers gekocht, de beide goodnature automatische vallen zijn prijzig vergeleken met de basismodellen, maar eenvoudig in te stellen, diervriendelijk en werken feilloos. Ook als er al een muis dood in ligt komen ze er toch in en dat is gelijk de laatste keer, exact zoals beschreven stond. Ik had last van veel muizen en beide apparaten doen precies wat ze beloven. Je hoeft ze niet te zien of aan te raken en schud ze leeg en zet ze weer terug. De kleine val is voor binnen de andere die op co2 werkt buiten en kan ook ratten vangen. Als ik een bedrijf laat komen zoals eerder weleens ben ik veel meer kwijt, die komen dan 1 a 2x per week langs en gedurende een maand. Deze apparaten kan ik binnen en buiten inzetten waar en wanneer en hoelang het nodig is. De aanschaf heb ik er al lang uit, er is veel instructie beschikbaar online zoals op youtube van dit merk, dus ook als je wat minder digitaal of handig bent kom je er altijd uit. Die app is erg handig ook, kortom het kost even wat, maar als je effectief clean en automatisch wilt vangen en vooral bij meerdere muizen/ratten zou ik deze vallen zeker aanraden, een geweldige uitvinding!!

Goodnature muizenvallen

Nanda smit

Snel geleverd.

Kleefplanken

Rob Berends

Overzichtelijke pagina, makkelijk besteld en snel geleverd.

insectenval en spray

camillus Blockx

zeer goed, mijn eerste bestelling is goed verlopen.

bedwants - lokmiddel, - vallen en matrashoes

Rob

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Muizenlijm besteld, muizen plakken er niet aan vast, plakt nauwelijks.

Muizenlijm

Cor Steenbergen

SterSterSterSterLege ster

Nou ik heb een aantal van u exemplaren tegen de Muizen, de Muis rent van de ene kant van de kamer naar de andere kant ik hoop dat hij toch eerdaags de pootjes beest ⁷

PestINext Basic 2 stuks

Dirk Galle

De bestelling is correct en volgens beloofde tijdschema verlopen en het bestelde product voldoet aan de verwachtingen.

Ratten vallen

Natasja Hilberdink

Lijmstreepplank

Ramona Koerntjes

Zeer tevreden 10 plus en zeer effectief

Lijm.planken

Marga Brinks

Vanochtend opgehangen en vanavond zaten er al veel vliegen in.

Pestinext vliegenzak

annemie petit-jean

vlugge zending!

voedselmotten pestinex

Budget Ongedierte Bestrijden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Budget Ongedierte Bestrijden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 7 maart 2022

Budget Ongedierte Bestrijden

#1 in veilig & duurzaam bestrijden.

Kievitsven 48

Nanda smit

Snel geleverd.

Kleefplanken

Rob Berends

Overzichtelijke pagina, makkelijk besteld en snel geleverd.

insectenval en spray

camillus Blockx

zeer goed, mijn eerste bestelling is goed verlopen.

bedwants - lokmiddel, - vallen en matrashoes

Rob

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Muizenlijm besteld, muizen plakken er niet aan vast, plakt nauwelijks.

Muizenlijm

Ramona Koerntjes

Zeer tevreden 10 plus en zeer effectief

Lijm.planken

Marga Brinks

Vanochtend opgehangen en vanavond zaten er al veel vliegen in.

Pestinext vliegenzak

annemie petit-jean

vlugge zending!

voedselmotten pestinex

Budget Ongedierte Bestrijden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 7 maart 2022

Budget Ongedierte Bestrijden

#1 in veilig & duurzaam bestrijden.

Kievitsven 48

5249JJ Rosmalen