8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox87% beveelt Budget Ongedierte Bestrijden aan!

peeters johan

PestiNext home en pro. Produkten die werken. Ook goede uitleg gekregen van bedrijf voor installatie. Bedankt

pestinext home en pro

Romaissa Smaili

Snelle levering en goed product

Ratten lijmval

Jan Riet v.d

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb nog geen ervaring met jullie ,dus ik kan nog geen mening geven.

Ratten vallen

Bart Elsebroek

Alles netjes op tijd geleverd

Allerlei producten

J l

Goed alleen een gebruiksaanwijzing zou nog iets fijner zijn geweest voor mensen die hier niet bekend mee zijn

Ratten vangbak

unit werkt al zo'n 10 jaar effectief

PestFree unit (2015)

Cati Langendijk

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mottenvallen werken totaal niet. Zero points.

Mottenval voor kledingmotten

Antwoord Budget Ongedierte Bestrijden

Beste Cati, Wat ontzettend jammer om te horen dat de PestiNext mottenvallen bij jou niet het gewenste resultaat geven! Dit is zeker niet de ervaring die we normaal gesproken terugkrijgen van onze klanten, aangezien deze vallen juist heel erg populair zijn en we er bijna uitsluitend positieve reacties op ontvangen. Vaak heeft de werking te maken met heel specifieke details, zoals de exacte plaatsing van de val of de luchtstroom in de ruimte. Als de val net niet op de juiste strategische plek staat, kunnen de motten hem helaas mislopen. We hadden vooraf heel graag met je meegekeken om je te helpen met de juiste positionering. Omdat we je alsnog heel graag willen helpen en dit netjes voor je willen oplossen, zouden we het fijn vinden als je even contact met ons opneemt via info@budgetongediertebestrijden.nl. Als je ons een mailtje stuurt, kijken we direct met je mee naar een passende oplossing zodat je alsnog snel van het probleem af bent! Met vriendelijke groet, Het team van Budget Ongedierte Bestrijden

Joost

PestiNext® home / pro - prijs

Product of service:
De ‘home’ is niet meer verkrijgbaar, heet nu "pro': zelfde apparaat, duurdere naam. Dit betekende verdubbeling (!) van de prijs! Schandalige uitbuiting. Dit is GEEN eerlijk zaken doen! Als ik -1 ster kon geven zou ik het doen

Antwoord Budget Ongedierte Bestrijden

Beste Joost, We schrikken van je felle bewoordingen, want van 'uitbuiting' is hier absoluut geen sprake. We lichten de situatie dan ook graag even toe, omdat je aanname helaas niet juist is. De 'Home' unit en de 'Pro' unit zijn twee totaal verschillende apparaten. De Pro unit is een zwaarder, professioneel systeem dat wij voorheen uitsluitend aan bedrijven leverden. Omdat de oude Home unit helaas niet meer aan onze strenge kwaliteitseisen voldeed, hebben we besloten deze direct uit de handel te nemen. Kwaliteit staat bij ons immers voorop. Omdat we onze apparatuur zelf ontwikkelen en uitvoerig testen, kost het lanceren van een nieuw model tijd. Hierdoor was de Pro unit tijdelijk de enige beschikbare optie in ons assortiment. Goed nieuws: binnen nu en enkele weken lanceren we de nieuwe 'Basic' unit. Dit is de officiële, verbeterde opvolger van de Home variant en deze zal ook aanzienlijk goedkoper zijn dan de Pro versie. We vinden het jammer dat je deze ervaring hebt gehad, maar we doen altijd eerlijk en transparant zaken. Mocht je hier nog vragen over hebben, mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen via info@budgetongediertebestrijden.nl. Met vriendelijke groet, Het team van Budget Ongedierte Bestrijden

Frank

Geen last meer van duiven.... Snel geleverd en veel voordeliger dan bij andere zaken.

Duivenpinnen

Willem

Groot assortiment, goede instructies d.m.v. YouTube filmpjes en snelle levering na bestelling.

Rattenval

Maria Ringoot

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Beide produkten die ik gekocht heb wekten niet.

Product of service:
Lokmiddel voor kledingmotten en voor meelmotten.

Budget Ongedierte Bestrijden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Budget Ongedierte Bestrijden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 7 maart 2022

Budget Ongedierte Bestrijden

#1 in veilig & duurzaam bestrijden.

Kievitsven 48

Snelle levering en goed product

Ratten lijmval

Jan Riet v.d

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb nog geen ervaring met jullie ,dus ik kan nog geen mening geven.

Ratten vallen

unit werkt al zo'n 10 jaar effectief

PestFree unit (2015)

Cati Langendijk

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mottenvallen werken totaal niet. Zero points.

Mottenval voor kledingmotten

Willem

Rattenval

Maria Ringoot

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Beide produkten die ik gekocht heb wekten niet.

Product of service:
Lokmiddel voor kledingmotten en voor meelmotten.

Budget Ongedierte Bestrijden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 7 maart 2022

Budget Ongedierte Bestrijden

#1 in veilig & duurzaam bestrijden.

Kievitsven 48

5249JJ Rosmalen