8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox87% beveelt Budget Ongedierte Bestrijden aan!

Peter Nitsche

Super garantie afhandeling! Vorig jaar in november, 6 elektronische muizen verjagers gekocht en geïnstalleerd. Had mijn twijfels, maar het werkt echt! Geen muis meer in de spouwmuren en/of verlaagd plafond. Zelfs de buurman heeft geen muizen meer in zijn stal (vlak langs ons huis gebouwd). Nu is er één verjager defect geraakt (werd erg warm en gaf storing). "BOB" heeft ons meteen nieuwe betere electronische verjagers gestuurd onder garantie (nieuwe dubbele capaciteit PRO versie), deze ga ik weer op elke fase installeren. Nogmaals bedankt "BOB"

6x Elektronische Muizenverjagers (240m²) Pestinex HOME

Sonja Dahlmans

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Vallen tegen motten werken niet, die vliegen er gewoon omheen. Ergste is dat nergens op de site staat dat de Edialux spray tegen vliegende insecten die ik ook kocht, extreem giftig is voor katten. De site vermeldt dat je voorzichtig moet doen bij de vogelkooi, maar niet dat het voor je kat dodelijk kan zijn.

Edialux Spray tegen vliegende insecten

Jeroen Merkx

SterSterLege sterLege sterLege ster

Levering op tijd. Alleen materiaal wat in juli 2026 wordt geleverd heeft een uiterste houdbaarheidsdatum van sept 2025! Niet echt erg maar was wel netjes geweest als dit vermeld was.

Muizen gif

J.H. Padding

Traag

Hokwit

Joop Snik

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mijn ervaring met het bedrijf moet nog blijken aangezien ik geen beste ervaring heb met het product: na dagen de strips te hebben hangen op verschillende plaatsen heb ik nog maar 2 motjes gevangen terwijl er nog legio rondvliegen. Conclusie: de lokstof werkt amper.

8 pack PestiNext voedselmottenval

Ingrid Van der Spoel

Expert in ongediertebestrijding

Plakstrips met feromonen tegen motten

Saskia Harmsen

Prettige ervaring ermee gehad, snel en netjes verpakt geleverd.

Lijmplank

Vincent Wetselaar

snelle levering

Product of service:
6 x Luxan Tomorin Graan muizengif / Luxan Tomorin Pasta Muizengif / 5o gram Choco Zaad Muizenlokmiddel

Petra

super

rat trap

Els Vaneyghen

Heel goed

Vliegenvanger

Elisabeth Verhaegen

Mijn bestelling is redelijk snel aangekomen. Ik kan nog niet zeggen of het product werkt want het moet een aantal dagen in het stopcontact zitten. Er zit een terug stuur termijn op van 90 dagen en dat vind ik positief.

Ongedierte bestrijding stopcontact

Anita Verweij

Overzichtelijke website, snelle levering

Muizenvallen

Budget Ongedierte Bestrijden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Budget Ongedierte Bestrijden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 7 maart 2022

Budget Ongedierte Bestrijden

#1 in veilig & duurzaam bestrijden.

Kievitsven 48

Ingrid Van der Spoel

Expert in ongediertebestrijding

Plakstrips met feromonen tegen motten

Saskia Harmsen

Prettige ervaring ermee gehad, snel en netjes verpakt geleverd.

Lijmplank

Budget Ongedierte Bestrijden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 7 maart 2022

Budget Ongedierte Bestrijden

#1 in veilig & duurzaam bestrijden.

Kievitsven 48

5249JJ Rosmalen