Jory

FANTASTISCH! Dit bedrijf heeft alles waar een winkel zou voor moeten staan, kwaliteit + top service + klanttevredenheid + top na-service + en veel kennis! Hier kom je en blijf je! Onze hulp aan de lijn, de heer Bas, was top!

John

Vandaag een Fox Mystic spa geplaatst door de Bubbel koning Waalre. Fijn geholpen in de Showroom door Djazz. Door de flexibele inzet bij de plaatsing door vriendelijke monteur Cas, was de afstemming met Van Grinsven hijskranen goed geregeld. Top geplaatst.

Petrus John

Aangename verkoper (Tom) die alles tot in de puntjes uitlegd bij het aanschaffen van een Jacuzzi. Het plannen van een installatiedatum ging ook vrij vlot. Voor vragen is het telefonisch misschien allemaal wat moeilijker om de juiste info te krijgen maar uiteindelijk verliep ook dit naar wens. De plaatser Kas, was een zeer vriendelijke installateur die perfect weet wat hij doet. Hij neemt zijn tijd om alles uit te leggen en werkt alles netjes en proper af.Dat personeel wil iedereen voor zijn bedrijf hebben werken!!!

Jan

Bubbelkoning zandhoven

Top verkoper Tom Van de Velde

René

Alphen aan den Rijn.

bubbelkoning genk

Goede uitleg, erg vriendelijk en een zeer vlotte plaatsing door monteur Kas

Van de Weerd

We zijn erg tevreden over het hele traject van verkoop tot oplevering. Extra aandacht voor Michael en Alex die de montage hebben gedaan. Daarbij ook de dames van de planning een compliment.

Vosdellen

Wij zijn erg tevreden bij de bubbelkoning in Genk

Louis

Top service

Robert

Fijne ervaring met de Bubbelkoning. Wij zij goed geholpen door Geert-Jan in Waalre. Vandaag is onze jacuzzi geleverd en aangesloten door Cas. We zijn erg blij met de manier waarop dit ging, aangezien hij echt de tijd nam om alles uit te leggen. Heel fijn deze uitleg en daarnaast zijn wij gewoon heel blij met onze mooie jacuzzi

Hele goede ervaring

Erwin

Erg fijn bedrijf, 2 jaar na aanschaf van een Fox essence bij de bubbelkoning is de spa wegens verhuizing overgeplaatst. De Bubbelkoning heeft ons goed advies gegeven mbt aansluiting op 2 fase ipv 3 fases en ook mbt uitbreiding middels een warmtepomp wat een stevige energiebesparing oplevert. Goede service, ook na de aanschaf !

Visser

Super ervaring gehad met Daan Bröker van de locatie in Hoevelaken. En dat op de dag dat hij 16 jaar, en 16 dagen in dienst was bij dit bedrijf! Dank Daan.

Bubbelkoning.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bubbelkoning.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 18 mei 2012

Bubbelkoning.nl

De bubbelbad / spa / whirlpool marktleider van de Benelux! Bubbelkoning nr. 1 in buitenspa’s en bubbelbaden. Bubbelkoning levert ook allerlei onderhoudsprodukten voor uw Jacuzzi®, buitenspa’s en bubbelbaden.

Van Elderenlaan 8

5581 WJ Waalre