ron vrancken
zeer tevreden met de afhandeling. Duidelijke informatie en je blijft op de hoogte. zeer goed
- Verbeterpunten of tips
- zou het niet weten
- Sterke punten
- duidelijk correct en betrouwbaar
100% beveelt De Centrale BTW Teruggave aan!
100% beveelt De Centrale BTW Teruggave aan!
na informatie opgevraagd te hebben zou ik de volgende dag terug gebeld worden voor een gesprek van ong 15 minuten.nou ik ben terug gebeld door Iris met de mededeling dat ik een mailtje kreeg en dat ik die maar door moest lezen, en dat er een nieuwe afspraak gemaakt zou worden.gesprek duurde 1 minuut en ruimte voor vragen was er niet.
Ik wordt heel goed geïnformeerd en ben er heel blij mee. Fijne en vriendelijke medewerkers.
Op een correcte en vlotte manier geholpen.
In éen woord geweldig, ik wist niet dat dit/deze service nog mogelijk was
Communicatie ervaren als zeer direct en er wordt op vragen snel en adequaat gereageerd
Prima geholpen bij diverse problemen
Tot nu toe alles voorspoedig gegaan
Duidelijke communicatie en prima geregeld!
Prima ervaring met dit bedrijf, goed geholpen met telefonisch contact. Verstuurde mails worden direct beantwoord.
Er blijft geen vraag over!!
goed
BTW Teruggave zonnepanelen via deze aanbieder geregeld. Tot onze verbazing kregen we post van de Belastingdienst dat we 20.000eu moesten betalen. Dit is vervolgens verlaagd tot 130eu. Er was iets misgegaan in het systeem van de Centrale. Heel vaak gemaild en gebeld. Mededeling dat het geregeld wordt. Inmiddels zijn we herinneringen, aanmaningen en dwangbevelen verder en is het nog steeds niet geregeld. Ik ben bang dat er zo een deurwaarder bij ons op de stoep staat. Ze zijn onbereikbaar vanaf donderdag 13:00u, dus dan zijn wij te laat met het dwangbevel betalen. Nu moeten dus gaan betalen voor hun fout? Zorgeloos uitbesteden is geen sprake meer van. Overigens positief puntje: medewerkers aan telefoon zijn erg vriendelijk. Ze doen helaas beloftes die ze niet na kunnen komen. Ik hoor graag zsm van de Centrale hoe we dit op gaan lossen voor het weekend.
Helder en duidelijk
Communicatief sterk, deskundig. Nemen je alles uit handen
De Centrale BTW Teruggave verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Centrale BTW Teruggave heeft de volgende resultaten bereikt:
De Centrale BTW Teruggave
Postbus 131
2160 AC Lisse
Op een correcte en vlotte manier geholpen.
In éen woord geweldig, ik wist niet dat dit/deze service nog mogelijk was
Prima geholpen bij diverse problemen
Tot nu toe alles voorspoedig gegaan
Duidelijke communicatie en prima geregeld!
Er blijft geen vraag over!!
goed
Helder en duidelijk