Tino van der Schaar
- Sterke punten
- Duidelijkheid
- Verbeterpunten of tips
- Geen
100% beveelt De Centrale BTW Teruggave aan!
100% beveelt De Centrale BTW Teruggave aan!
Alles netjes geregeld
Ik ben heel tevreden met jullie service. Bedankt.
Netjes en duidelijk
heel goed gecommuniceerd
Prima service
Helemaal Top! Snel, heel duidelijk en geven duidelijk inzicht in het proces.
Een correcte en punctuele afhandeling van de BTW teruggave
BTW teruggave werd snel en zorgvuldig afgehandeld waarbij de communicatie correct en snel werd verzorgd.
Een snelle afhandeling.
Netjes op tijd
Prima en punctueel
Alles is snel en geregeld zeer tevreden
Goed verzorgd
De Centrale BTW Teruggave verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Centrale BTW Teruggave heeft de volgende resultaten bereikt:
De Centrale BTW Teruggave
Postbus 131
2160 AC Lisse
Alles netjes geregeld
Ik ben heel tevreden met jullie service. Bedankt.
Netjes en duidelijk
heel goed gecommuniceerd
Prima service
Helemaal Top! Snel, heel duidelijk en geven duidelijk inzicht in het proces.
Een correcte en punctuele afhandeling van de BTW teruggave
Een snelle afhandeling.