Mahalia
Snelle levering: Sneakers kwamen volgende dag binnen.
- Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?
- Prima service
Snelle levering: Sneakers kwamen volgende dag binnen.
Prettige winkel waar we geregeld binnen lopen. Nu ook online besteld, snelle levering met een heel lief kaartje als dank voor de bestelling. Familie
Super attent en vriendelijk geholpen!
Zeer positief
Shit
Geen enkele reactie op de โliveโ chat die ze aanbieden..Wel gelezen maar geen reactie op mijn vraag, al 2 dagen aan het proberen โฆ echt heel slecht!!
Was zeer slecht de fotoโs en de namen van de schoenen kloppen niet. Een soort schoen besteld ander kleur binnen gekomen en de klantenservice was echt niet te doen heel droog en arrogant reageren dus echt waar niet aan te raden
Mwa, geen contact mee te krijgen
net verkeerde item toegestuurd gekregen, geen reactie op mail
Gastvrij en voel me altijd welkom.
Hele goede service snel en goedkoop !
Top!
Vandaag in de winkel geweest om schoenen te kopen voor mijn moeder en ik ben echt superlief geholpen door de verkoper. Er werd goed meegedacht en alle tijd genomen, wat het heel prettig maakte. Zeker een aanrader ๐ Lieve Bruut familie dankjewel voor vandaag en tot gauw ๐ฅฐ
Bruut verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bruut heeft de volgende resultaten bereikt:
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieย over Feedback Companyโs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Snelle levering: Sneakers kwamen volgende dag binnen.
Super attent en vriendelijk geholpen!
Zeer positief
Shit
Mwa, geen contact mee te krijgen
net verkeerde item toegestuurd gekregen, geen reactie op mail
Gastvrij en voel me altijd welkom.
Hele goede service snel en goedkoop !
Top!
Bruut heeft de volgende resultaten bereikt: