Delano Hessing
Top
- Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?
- Meer korting
ok
Goed! Snelle levering
In een woord FANTASTISCH!!! Ongelofelijk snelle levering, en hetgeen (andere maat) wat je retour stuurt wordt ook nog eens mega snel verwerkt, groot compliment.
De site is toegankelijk en overzichtelijk. Veel keuze aan toffe merken (heel persoonlijk uiteraard). Ik bestel in de middag en de volgende ochtend is de bestelling er al (andere kant van het land). Goed kwaliteit kleding en netjes verpakt. Op naar de volgende!
Duidelijk welke maten op voorraad zijn zonder erop te klikken, dus je ziet snel wat er wel en niet is en zorgt ervoor dat je niet onnodig heen en weer hoeft te klikken.
Snel makkelijk te vinden en af te rekenen
slecht
Een mooie en goed overzichtelijke website. Met mooie kledingstukken en aanbiedingen
Frisse, coole, hippe winkel die ik niet kende
Goede service
Beetje balen
Bruut verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bruut heeft de volgende resultaten bereikt:
ok