Max blom
Super snelle levering en snel en makkelijk bestelt
- Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?
- Iets meer info over de pasvorm
Simpel & snel
Overzichtelijke website en snelle levering
Top service
Matig
Super
Fijn, snel
Site etc ziet er netjes uit, alleen product dat ik heb ontvangen voelt niet origineel aan. Heeft lijmresten, niet mooi afgewerkt en de zool komt telkens omhoog als je schoen uitdoet. Het model dat ik hier heb gehaald valt en loopt ook anders dan hetzelfde model dat ik bij de Bijenkorf heb gehaald. Dus nee ik zal hier niet vaker iets kopen voel me namelijk opgelicht en zal het zeker niet aanraden bij andere door de slechte kwaliteit schoen.
Goed geholpen!
Fijne en overzichtelijke site
Duidelijk
Fijn
Prima online beleving, gaat me meer om de opvolging.
Meer dan een week geleden besteld, nog niet verzonden...
Bruut verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bruut heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geholpen!
Fijne en overzichtelijke site
Duidelijk
Fijn
Prima online beleving, gaat me meer om de opvolging.
Meer dan een week geleden besteld, nog niet verzonden...
Bruut heeft de volgende resultaten bereikt: